Ekran kartı olmadan PC'yi açma

Çiğdem Furat

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayarim acildiginda daha bir şey yapmadan kapaniyor. Ben de bir seneye yakindir bu yüzden acmiyordum. Sorun ne bilmiyorum. İnternet kafesi olan amcam dedi ki ekran kartindaysa ekran kartsiz da calisir, ekran kartina giden bir şeyi baska seye takacakmisim. Boylece calisirsa sorun ekran kartinda mi anlayacagim. Ama pandemi yuzunden eve kimseyi almadigimizdan gelemiyor, haliyle bunlari telde soyledi. İnternette aradim, video da bulamadim. Bilen varsa bir yardimci olsa iyi olurdu 😇

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarim acildiginda daha bir şey yapmadan kapaniyor. Ben de bir seneye yakindir bu yüzden acmiyordum. Sorun ne bilmiyorum. İnternet kafesi olan amcam dedi ki ekran kartindaysa ekran kartsiz da calisir, ekran kartina giden bir şeyi baska seye takacakmisim. Boylece calisirsa sorun ekran kartinda mi anlayacagim. Ama pandemi yuzunden eve kimseyi almadigimizdan gelemiyor, haliyle bunlari telde soyledi. İnternette aradim, video da bulamadim. Bilen varsa bir yardimci olsa iyi olurdu 😇

Eğer işlemci de harici grafik varsa açılır.

İşlemci markanız ne acaba?

Bence kasanın arkasının resmini konuya ekleyin, hangi kablo nereye takılması gerek o şekilde yardımcı olalım. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla işlemciniz nedir, kasada hangi girişler var bilmiyorsunuz pek.

Cevaplara simdi bakabildim kusura bakmayin. Ben toplama almistim bilgisayari. Asagida listesi var. Gunduz kasanin icinin resmini de atarim.

Dosya Ekleri

• IMG_20180708_144326.jpg
    IMG_20180708_144326.jpg
    226,8 KB · Görüntüleme: 70
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı