Ekran kartı oturmuyor

Korkmaz9956

Hectopat
Ekran kartını anakarta yerleştiremiyorum. Taktığımda PCI Express girişinin sağ tarafına giriyor ama sol taraftaki küçük kısım tam oturmuyor ve klips sesi gelmiyor. Ekran kartını kasaya vidaladiğımız parça kasanın demirine değdiği için itemiyorum. Nerede hata yapıyorum?

Bana oturmuş gibi geldi. Ama sadece bu resime bakarak bir şey anlayamayız. Bir de PCIe kısmını at.

O anakarta o ekran kartı uymamış olabilir.

Yükseltme vidalarını taktıysan bir sorun olmaması lazım. Kasanın modeli ne?

Hocam böyle bir durum yaşamak için anakart yükseltme vidalarını takmamış olmanız gerekir. Tekrar kontrol ediniz. Bu sorunu yaşamamanız gerekir.

Bırak klik sesini o oturmuştur. Fazla zorlama anakarta veya ekran kartına zarar verebilirsin.

Mesajlariniza cevap veremedim kusura bakmayin az omce yeni hdmi kablosu taktim geldi fakat ekran kartı hala tam oturmuş değil ve klips sesi gelmedi

Son düzenleme:
Mesajlariniza cevap veremedim kusura bakmayin az omce yeni HDMI kablosu taktim geldi fakat ekran kartı hala tam oturmuş değil ve klips sesi gelmedi.

"Klips" sesine kafayı takmışsın. Ekran kartı oturur hocam. Senin kasa eğrilmiş olabilir. Kasa içinin fotosunu atar mısın? Bir de ekran kartı nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…