Ekran kartı sokete tam oturmuyor

Ekran kartın neyse Google'a "model driver yaz " NVIDIA'nın sitesinden indir. Sonrasında disk yönetimine girip HDD'yi seçip harf ata-isim ata secenegini seçip b-C-D-e gibi harflerinden birini seç
Evet ben de tam onu yaptım yazıyordum şu an ekran kartı göründü fakat hdd halen görünmedi

Merhaba 3 gün önce Gaming gen TR'den hazır sistem sipariş verdim, bugün de geldi. Ekran kartını takmaya çalıştığında bir taraf giriyor bir taraf girmiyor ve ayrıca fanlarda dönmüyor. Bir de ekran kartının dişlerinde 2 tanesinin yarım olduğunu fark ettim. Bu normal mi?

Eki Görüntüle 1913257

Eki Görüntüle 1913259

Eki Görüntüle 1913262

Eki Görüntüle 1913263

Merhaba hocam aynı durumdayım, konusunu da açtım. Bu şekilde ekran kartının kasanın arkasına vidalanan demir çıkıntısı kasaya temas ettiği için pinler sokete tam anlamıyla oturmadı. Sarı pinler dışarıdan görünmeyecek kadar yerleşti bu durumda ilerleyen zamanlarda sorun yaşadınız mı danışmak isterim. Ne olur ne olmaz kestiremediğim için kasaya henüz güç vermedim.

Merhaba hocam aynı durumdayım, konusunu da açtım. Bu şekilde ekran kartının kasanın arkasına vidalanan demir çıkıntısı kasaya temas ettiği için pinler sokete tam anlamıyla oturmadı. Sarı pinler dışarıdan görünmeyecek kadar yerleşti bu durumda ilerleyen zamanlarda sorun yaşadınız mı danışmak isterim. Ne olur ne olmaz kestiremediğim için kasaya henüz güç vermedim.

Hocam vallahi benim halen öyle hatta kart hafif aşağı yatık duruyor bana bir problem yaratmadı dediginiz gibi pinler tam yerine oturmadı gözüküyor ama kartı algılıyor yani bana bir problem olusturmadi fazla zorlamak istemedim pinleri ben sorun yaşamadım sizinde yasayacagınızı zannetmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı