Çözüldü Ekran kartı overlock ayarları nasıl eski haline döndürülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emiedgn.06

Femtopat
Daha fazla  
MSI Afterburner'den kafama göre overlock ayarları ile oynadım ve ondan beri hep ekran kartı kullanımı %100 ve sıcaklığıda %70'den düşmüyor, normalde ise 55'lerdeydi. Ayarlarını geri döndürmek istiyorum ama yapmayı bilmiyorum yardım, edebilirseniz çok sevirinim. Ekran kartım GTX 1650, fazla bir bilgim yok, detaylı bir şekilde yardım edebilirseniz çok mutlu edersiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Orada reset butonu var saat yönünün tersini gösteren ok şeklinde.

Çözüm
Uygulama üzerindeki reset butonuna basman yeterli. Başka bir şey yapmana gerek yok.

Yüklüyorum deneyip olanı söyleyeceğim size.

Uygulama üzerindeki reset butonuna basman yeterli. Başka bir şey yapmana gerek yok.

Hocam farenin üzerindekine basacağım değil mi yanlışlık olmasın. Eki Görüntüle 2119255

Hocam farenin üzerindekine basacağım değil mi yanlışlık olmasın. Eki Görüntüle 2119255

Eki Görüntüle 2119255

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…