Ekran Kartı Paylaşımı Kapatılabilir mi?

OguzhanSO63

Centipat
Bir süredir kullandığım laptop'umun ekran kartının paylaşımlı olduğunu fark ettim. Çok rahat kaldırması gereken oyunlarda bile donma ve kasmalar meydana geliyor ve rahat oyun oynayamıyorum. Araştırdım fakat çözüm bulamadım ekran kartımın paylaşımını nasıl kapatabilirim veya en azından nasıl kısabilirim? İyi günler.

ekran kartı 1.PNG
sistem 1.PNG

DDU ile ekran kartı driver'ınızı kaldırın, Sonrasında harici ekran kartı driver'ınızı kurun.
Kusura bakmayın bu konularda cahil olduğum için bir soru daha sormak istiyorum. DDU Dediğiniz programı indirdim ve açtım bu ekranda yapacağım birşey var mı yoksa direkt "Temizledikten sonra yeniden başlat"a mı tıklayım.
Hangi oyunlar'da sıkıntı yaşıyorsun.
Oynamak istediğin oyun orjinal?
Sistem apu paylaşıma kapatıp performans artma olmaz.
Her oyunda yaşıyorum. Oyunları sistemimin rahat kaldırabileceği halde olması ve oyunların orjinal olmasına rağmen donma ve kasmalar oluyor. Dün black ops aldım oyunu en düşük ayarlarda bile 15-20 fps oynayabildim sistemin çok rahat kaldırıyor olmasına rağmen.

Dosya Ekleri

• 4.PNG
    4.PNG
    35,3 KB · Görüntüleme: 102
Kusura bakmayın bu konularda cahil olduğum için bir soru daha sormak istiyorum. DDU Dediğiniz programı indirdim ve açtım bu ekranda yapacağım birşey var mı yoksa direkt "Temizledikten sonra yeniden başlat"a mı tıklayım.

Her oyunda yaşıyorum. Oyunları sistemimin rahat kaldırabileceği halde olması ve oyunların orjinal olmasına rağmen donma ve kasmalar oluyor. Dün black ops aldım oyunu en düşük ayarlarda bile 15-20 fps oynayabildim sistemin çok rahat kaldırıyor olmasına rağmen.
Evet temizledikten sonra yeniden başlata tıklayın.

Temizledikten sonra yeniden başlata tıkladım ve birkaç dakika sonra bilgisayar kendini yeniden başlattı. Daha sonra da resimdeki programla kurma işlemini yaptım son durum bu. Sorun çözüldü mü yoksa yapmam gereken başka bir şeyler var mı?

Durum galiba daha da kötüye gitti az önce denemek için Modern Warfare 2 oyununu açtım ve inanılmaz kasıyordu 5 FPS alıyordum eskiden 50-60 alıyordum neden böyle oldu?

Dosya Ekleri

• 5.PNG
    5.PNG
    6,9 KB · Görüntüleme: 98
  • 6.PNG
    6.PNG
    15,5 KB · Görüntüleme: 85
  • 7.PNG
    7.PNG
    12,4 KB · Görüntüleme: 93
Temizledikten sonra yeniden başlata tıkladım ve birkaç dakika sonra bilgisayar kendini yeniden başlattı. Daha sonra da resimdeki programla kurma işlemini yaptım son durum bu. Sorun çözüldü mü yoksa yapmam gereken başka bir şeyler var mı?

Durum galiba daha da kötüye gitti az önce denemek için Modern Warfare 2 oyununu açtım ve inanılmaz kasıyordu 5 FPS alıyordum eskiden 50-60 alıyordum neden böyle oldu?
Buradan Driver'ı indirip kurulum yapın ve yeniden başlatın.

Az önce karşıma bir uyarı geldi ve bilgisayarı yeniden başlattım ekran kartı paylaşımı eski haline (500 MB gösteren haline) dönmüştü ve oyunlardaki performans da eski haline geri döndü şimdi sadece attığınız linkteki programı indirip kurayım mı yoksa yapmam gereken başka bir şey var mı ?

Dosya Ekleri

• 8.PNG
    8.PNG
    14,6 KB · Görüntüleme: 83
  • 9.PNG
    9.PNG
    11,6 KB · Görüntüleme: 100
Az önce karşıma bir uyarı geldi ve bilgisayarı yeniden başlattım ekran kartı paylaşımı eski haline (500 MB gösteren haline) dönmüştü ve oyunlardaki performans da eski haline geri döndü şimdi sadece attığınız linkteki programı indirip kurayım mı yoksa yapmam gereken başka bir şey var mı ?
Deneyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı