Ekran kartı PCI-e kablosunu gizleme

magnitude7

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar fotoğrafta görüldüğü üzere ekran kartının kablosu aşırı saçma bir yerde ve bir tane soket boşta ne soketi olduğunu anlamadım, bunu gizlemek için bir yöntem var mı?
Ve kasanın içi çok sade duruyor, içine döşeyebileceğimiz ekstra LED'ler var mı?

Dosya Ekleri

• 484D7D7C-224C-4EF3-88AC-A45A7C646D0E.jpeg
    484D7D7C-224C-4EF3-88AC-A45A7C646D0E.jpeg
    222,2 KB · Görüntüleme: 383
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar fotoğrafta görüldüğü üzere ekran kartının kablosu aşırı saçma bir yerde ve bir tane soket boşta ne soketi olduğunu anlamadım, bunu gizlemek için bir yöntem var mı?

O soketin zaten orada olması lazım o soket güçlü ekran kartlarının sadece PCI Express'ten değil hem PCI Express hem de ikinci güç girişi bulunur.

PSU kablo şekilleri görselde senin PSU PCI'e kablosuna papatya zinciri güç bağlantısı dedikleri şekilde.

Dosya Ekleri

• d7Eb8p.jpg
    d7Eb8p.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 249

Ekran kartı modelin ne merak ettim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı