Nailed It Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 1.765 Çözümler 18 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Finansçı ve 2 Şirket sahibi. 20 Ekim 2021 #21 1-1,5 ay önce 12 bin liraya aldığım sistem 15bin lira oldu. İyi ki almışım diyorum. Piyasa o kadar dengesiz ki ne zaman ne olacağı belirsiz.
1-1,5 ay önce 12 bin liraya aldığım sistem 15bin lira oldu. İyi ki almışım diyorum. Piyasa o kadar dengesiz ki ne zaman ne olacağı belirsiz.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 20 Ekim 2021 #22 Saint Lucia dedi: Bu konuyu neredeyse 2 yıldır tartışıyoruz ve sonuç aynı. Düşer, düşecek, yıl sonu, yıl başı yok şu zaman yok bu zaman. Kendimizi avutmayalım düşen bir şey yok. Benim umudum da kalmadı. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Saint Lucia dedi: Bu konuyu neredeyse 2 yıldır tartışıyoruz ve sonuç aynı. Düşer, düşecek, yıl sonu, yıl başı yok şu zaman yok bu zaman. Kendimizi avutmayalım düşen bir şey yok. Benim umudum da kalmadı. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et