Ekran kartı RAM ile darboğaz yapar mı?

Birde sıcaklıkları takip etmeyi unutmayın uygulama yoksa HW MONITOR indirebilirsiniz

Birkaç dakika yeterlidir, bir sorun çıkmazsa sorun ekran kartında olmayabilir
Oyunda menü gözüküyorsa vram ı kontrol edebilir misiniz bence sorun ekran kartının belleğinde bir problem olmasından kaynaklı hemde yeni almışsınız sorunlu üretim olabilir ancak aldığınız model gayet kaliteli bende almayı düşünüyorum. Furmark testi yaparsanız orada da siyah ekran alırsanız dediğimiz gibi vram sorunu olabilir bu durumda iade etmenizi yada garantiye göndermenizi öneririm.
Test yaptım sonuçlar böyle?

Dosya Ekleri

• furmark_000000.jpg
    furmark_000000.jpg
    271,7 KB · Görüntüleme: 42
Crash vermediği sürece bir sıkıntı yok. Daha önceden böyle bir sorun olmadığını söylediğiniz için RAM ve işlemcide sorun olduğunu düşünmüyorum. Oyunları pencere modunda çalıştırıp dener misiniz bir de?
Daha önceden oyundaki grafikleri en azından görebiliyodum 29-30 fps civarında ama bu ekran kartını takınca yükleme ekranında takılı kalıyor.

Test yaptım sonuçlar böyle?
Normal gibi gözüküyor aslında test sonucu olarak ama
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videoya bakabilirsiniz ssd performans belleği ayarlıyor sanal bellek.

DDU ile ekran kartı driverini kaldırıp tekrar kurar mısınız?
Normal gibi gözüküyor aslında test sonucu olarak ama
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videoya bakabilirsiniz ssd performans belleği ayarlıyor sanal bellek.

Bu videodaki şeyleri yapınca pubg de ultrada 55-75 fps arası botlarla oynayabildim.

Şuan rdr2 yede girebildim sanırım sorun buymuş çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. 😊
Rica ederim çözüldü olarak çözümüde işaretlerseniz ihtiyacı olanlarda yararlanabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı