Ekran Kartı RAM Paylaşımını Kapatmak

gökmeNN

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Web Programcılığı ve Grafik Tasarım
Merhaba. Ram'im 6GB ve sanırım 4GB'ı ekran kartıma paylaşılmış. Bunu nasıl kapatabilirim?

Dosya Ekleri

• e.png
    e.png
    11,6 KB · Görüntüleme: 1.799
  • q.png
    q.png
    9,3 KB · Görüntüleme: 1.716
  • r.png
    r.png
    9,8 KB · Görüntüleme: 1.457
  • w.png
    w.png
    15,6 KB · Görüntüleme: 1.497
:D :D
O ekran kartındaki gördüğün 4 GB ekran kartının dahili belleği. RAM ile alakası yok yani.
Siz RAMinizi ekran kartınızla paylaşmıyorsunuz :)

Ekran kartına 3 GB Ram gidiyor. Bunun çözümünü ben de arıyordum, sanırım BIOS dan ayar çekmen lazım.( Yanlışım var ise affola )

:D:D
O ekran kartındaki gördüğün 4 GB ekran kartının dahili belleği. RAM ile alakası yok yani.
Siz RAMinizi ekran kartınızla paylaşmıyorsunuz :)
"Paylaşılan sistem belleği : 3044MB" yazması ne alaka o zaman anlayamadım.
Ekran kartına 3 GB Ram gidiyor. Bunun çözümünü ben de arıyordum, sanırım BIOS dan ayar çekmen lazım.( Yanlışım var ise affola )
anladım teşekkürler.

Merhabalar, sanırım aynı durumdan ben de muzdaribim. 16GB Ram’im var fakat kullanılabilir olan RAM miktarı 8 GB. 8 GB Rami kullanıyor olarak görüyor fakat 2 GB olması gereken dandik ekran kartım ise şu anda
10 GB. Bu sorunun çözümüne ihtiyacım var.

Merhabalar, sanırım aynı durumdan ben de muzdaribim. 16GB Ram’im var fakat kullanılabilir olan RAM miktarı 8 GB. 8 GB Rami kullanıyor olarak görüyor fakat 2 GB olması gereken dandik ekran kartım ise şu anda
10 GB. Bu sorunun çözümüne ihtiyacım var.
Hocam bence RAM'leri çıkarıp tak. Olmazsa RAM'in ekran kartına paylaşılmıştır kendi kendine. Ondan da BIOS'tan ayarlayabilirsin.

Hocam bence RAM'leri çıkarıp tak. Olmazsa RAM'in ekran kartına paylaşılmıştır kendi kendine. Ondan da BIOS'tan ayarlayabilirsin.
hem konuyu hotlatmışsın hemde ne alak ram çıkarıp geri takmak onu anlamadım :) ram in kendisi dur ben ekran kartına vereyim biraz diyip hareket etmez. ekran kartına paylaşılan ram ancak eski sistemlerde bios üzerinden kontrol edilebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı