Çözüldü Ekran kartı RGB kablosu nasıl takılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Boşluk
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
• Gainward GeForce RTX 4070 Ti 12GB Ekran Kartı
• Intel Core i7 13700K İşlemci
• GSKILL 64GB(2x32) TRIDENT Z5 RGB SİYAH DDR5 5600MHz CL28 Çift Kanal Bellek
• Asus Prime Z790-A Anakart
• Samsung 990 Pro Soğutuculu 2 TB SSD x2
• Samsung HD103SI HDD
• Asus ROG Strix Helios GX601 Kasa
• MSI MPG A1000G PCIE5 1000W 80+ Gold Güç Kaynağı
• Asus ROG Ryuo III 360 ARGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu
• Asus VP249QGR
• SS Apex 7
• SS Rival 600
• Logitech Z200
Profil Kapağı
1522506711
Merhaba,
Resimdeki iki yuvalı kablo ucunu nereye takacağım arkadaşlar? Bir ucunu ekran kartına takıyorum ama diğer ucunda iki ayrı yuva var. Bunlar nereye girecek?

IMG_0840.JPEG

IMG_0841.JPEG

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 1954856

Anakartta 3 header var ama kablo duzeni acisindan isaretledigim yerlere taksan daha iyi olur.
Vay! Çok iyi, bunu bilmiyordum. İşaretlediğin yerlere baktım. 3 pinli erkek yuvalar var. Elimdeki kablonun ucundaki yuvalardan biri dişiyken diğeri 3 pinli erkek. Erkek olanı nereye takacağım?

Vay! Çok iyi, bunu bilmiyordum. İşaretlediğin yerlere baktım. 3 pinli erkek yuvalar var. Elimdeki kablonun ucundaki yuvalardan biri dişiyken diğeri 3 pinli erkek. Erkek olanı nereye takacağım?
Erkek olani takmadan da calismasi lazim sadece disiyi tak.

Çözüm
Erkek olani takmadan da calismasi lazim sadece disiyi tak.
Ekran kartının ışıkları zaten yanıyordu ama şimdi sadece dişi olanı dediğin yere takınca diğer ışıklı donanım parçalarıyla aynı efekti veriyor, kafasına göre renk değiştirmiyor. Ekran kartını bağlayınca kasanın ışıklarının yanması biraz daha uzun sürmeye başladı ama şu an sıkıntı yok. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı