Çözüldü Ekran kartı RGB nasıl kontrol edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tr Prime Gamer

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ekran kartımın modeli: PNY GeForce RTX 4070 Ti XLR8 Gaming Verto 12 GB GDDR6X 192 bit DLSS 3 ama ne MSI Center ne OpenRGB bu ekran kartını görüyor ne de RAM'leri algılıyor. Nasıl bu iki ürünü kontrol edebilirim?

Çözüm
Hayır hocam farklı değil ekran kartı RGB hiçbir RGB ayarlama programında gözükmüyor ve aynı sorun RAM'lar içinde geçerli gözükmüyor gözükmediği için doağ olarak ayarlanmıyor
RAM markası Corsair.
Başlıkta nasıl kontrol edilir yazdım çünkü belki ben yanlış yapıyorumdur.

Anakartınızda RGB veya ARGB desteği yoksa yazılım üzerinden kontrol edemezsiniz anakartınızın özelliklerine resmi sitesinden bakın RGB desteği varsa ve yine de görmüyorsa o zaman anakart sorunlu demektir.
Konuyla baslik bir birinden farkli.
Tam olarak ne istedigini anlamadim.
Sadece ekran kartinin RGB'lerini mi kontrol etmek istiyorsun yoksa PC ekran kartini mi görmüyor?

Konuyla baslik bir birinden farkli.
Tam olarak ne istedigini anlamadim.
Sadece ekran kartinin RGB'lerini mi kontrol etmek istiyorsun yoksa PC ekran kartini mi görmüyor?

Hayır hocam farklı değil ekran kartı RGB hiçbir RGB ayarlama programında gözükmüyor ve aynı sorun RAM'lar içinde geçerli gözükmüyor gözükmediği için doağ olarak ayarlanmıyor
RAM markası Corsair.

RAM markası Corsair.

Anakartınızda RGB veya ARGB desteği yoksa yazılım üzerinden kontrol edemezsiniz anakartınızın özelliklerine resmi sitesinden bakın RGB desteği varsa ve yine de görmüyorsa o zaman anakart sorunlu demektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı