colddplay Centipat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 8 6 Kasım 2019 #12 Silinen üye dedi: Başka anakartta deneyebilme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... ekran karı sorunsuz çalışıyordu başka anakartta acaba power supply bozukta gerekli enerjiyi ekran kartına veremiyor mu diye düşünüyorum şimdide
Silinen üye dedi: Başka anakartta deneyebilme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... ekran karı sorunsuz çalışıyordu başka anakartta acaba power supply bozukta gerekli enerjiyi ekran kartına veremiyor mu diye düşünüyorum şimdide
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 6 Kasım 2019 #13 colddplay dedi: ekran karı sorunsuz çalışıyordu başka anakartta acaba power supply bozukta gerekli enerjiyi ekran kartına veremiyor mu diye düşünüyorum şimdide Genişletmek için tıkla... Ekran kartı için demiyorum. Anakart belki sıkıntılıdır diye. PSU kaç W?
colddplay dedi: ekran karı sorunsuz çalışıyordu başka anakartta acaba power supply bozukta gerekli enerjiyi ekran kartına veremiyor mu diye düşünüyorum şimdide Genişletmek için tıkla... Ekran kartı için demiyorum. Anakart belki sıkıntılıdır diye. PSU kaç W?