Ekran kartı satıp Xbox One S-X alınmalı mı?

422470

Hectopat
Sistem;
  • Ryzen 3 3200G
  • GTX 1050 Ti
  • 16 GB RAM 8+8 3000MHz
Konsol almayı istememin sebebi oyunları dropsuz kasmadan oynamak ve Game Pass olması. Gerçi PC de de var da neyse. Bu sistemde bazen oyunlar kasıyor ve bazı ayarları kısmam gerekiyor, en sevmediğim şey. Konsol alıp rahatlamak istiyorum. Hem yeni oyunlar da çıkıyor Forza 5 falan. İşlemci APU onunla da CS:GO falan oynarım. Bu arada konsol 2. el olacak. 1080p monitör babamda var 1 aya bana vereceğini söyledi. Konsolla güzel gider. Sizce mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
-Mantıklı bir seçim olacaktır Xbox series s/x seçerseniz.

SS veya SX alacak durumum yok sadece 2. el alabilirim. Zaten yeni çıkan en fazla Forza 5 oynarım diğerleri Online olarak BF1, GTA 5, Forza 4, Sea of Thieves olur. Genelde hikayeli oyunlar oynarım. Hatta belki One X bile alamayabilirim sadece One S alsam bana yeter diye düşünüyorum. Geçen sene One S konsolum vardı bayağı sevmiştim yine almak isterim.

Hatta belki One X bile alamayabilirim.

-Dediğim gibi One X ile One S arasında çözünürlük dışında bir fark yok.

-Ayrıca Xbox alırsanız Xbox'taki Microsoft Edge ile GeForce NOW, Xbox'un kendisi ile eğer Türkiye'ye geldiğinde (Game Pass varsa) xCloud'daki tüm oyunları oynayabilirsiniz hatta xCloud Türkiye'ye gelirse PC, konsol, telefon üçlüsünden istediğiniz ile oynayabilirsiniz ben konsolum olduğu için xCloud kullanmıyorum ancak VPN kullanarak xCloud'a girip, xCloud'a girdikten sonra VPN kapatım akıcı bir şekilde 18Mbps internetimde rahatça oynayabildim.

Son düzenleyen: Moderatör:
SS veya SX alacak durumum yok sadece 2. el alabilirim. Zaten yeni çıkan en fazla Forza 5 oynarım diğerleri Online olarak BF1, GTA 5, Forza 4, Sea of Thieves olur. Genelde hikayeli oyunlar oynarım. Hatta belki One X bile alamayabilirim sadece One S alsam bana yeter diye düşünüyorum. Geçen sene One S konsolum vardı bayağı sevmiştim yine almak isterim.
Emin olun One S sizi artık üzer. Ben tatmin olamamaya başladım. One X alın bence.

Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı