Ekran kartı seçimi nasıl olmalı?

Blackvictoria

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, yakın bir zamanda hazır kasa bilgisayar alacağım ama kasada ekran kartı seçiminde çok kararsız kaldım çoğu kişi 4060 kullanıyor 4070 ekran kartını kullanmayı tercih etmiyor bunun sebebi nedir?

-Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
4070 kartı 4060'a göre daha pahalı olduğu için. Eğer bütçeniz yeterli ise 4070 almanız çok daha iyi olacaktır.

Herkese merhaba, yakın bir zamanda hazır kasa bilgisayar alacağım ama kasada ekran kartı seçiminde çok kararsız kaldım çoğu kişi 4060 kullanıyor 4070 ekran kartını kullanmayı tercih etmiyor bunun sebebi nedir?

-Teşekkür ederim.

-Teşekkür ederim.

Çoğu kişi fanboyluk yapıyor mesela AMD'nin bir ekran kartı diyelim 7700 XT olarak örnek veriyorum çoğu fanboy 4060 Ti daha iyi diyor sebepsizce fanboyluk yaparak ama 7700 XT daha performanslı ve tabii ki fiyatlardanda olabilir bütçenizi söylerseniz öneri yaparız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı