Schnelle Lieferung ✓ Große Auswahl an %brandid% Produkten » Jetzt einfach bestellen: ASUS ROG-STRIX-GTX1660S-O6G-GAMING - OC Edition - Grafikkarten - GF GTX 1660 SUPER - 6 GB GDDR6 - PCIe 3.0 x16
www.conrad.de
Arkadaşlar fiyat/performans olarak bunlardan hangisini almamı önerirsiniz? Almanya'da tanıdığım var, alsa gönderse nasıl olur? Gümrük falan... Bilgisi olan paylaşabilir mi?
Gumrukle alakali fikrim yok. Kartlar arasindan 3 fanli diye 1660 almanizi onermem. Zaten hemen hemen Gaming X ve ROG ile ayni sicakliklari verebilirsiniz. Bu iki karttan begendinizi satin almanizi oneririm. Ben olsam Gaming X alirdim.
Diğerleri 1660S aralarında performans farkı hissedilecek derecede var ROG ve Gaming X alabilir sırf fan sayısından dolayı GPU'dan kısmak mantıklı değil.
Edit: Kutuda 1660S yazıyor başlıkta ve açıklamada 1660 bir şey anladıysam Arap olayım ama %90 1660 tır
Diğerleri 1660S aralarında performans farkı hissedilecek derecede var ROG ve Gaming X alabilir sırf fan sayısından dolayı GPU'dan kısmak mantıklı değil.
Edit: Kutuda 1660S yazıyor başlıkta ve açıklamada 1660 bir şey anladıysam Arap olayım ama %90 1660 tır.
Edit: Kutuda 1660S yazıyor başlıkta ve açıklamada 1660 bir şey anladıysam Arap olayım ama %90 1660 tır
Gumrukle alakali fikrim yok. Kartlar arasindan 3 fanli diye 1660 almanizi onermem. Zaten hemen hemen Gaming X ve ROG ile ayni sicakliklari verebilirsiniz. Bu iki karttan begendinizi satin almanizi oneririm. Ben olsam Gaming X alirdim.