Ekran Kartı Seçimi

Şey, Kimse hiçbirşey yazmamış buda insanda bi sorun çıkacakmış hissi uyandırıyor öyle bişey olabilir mi ?
Burada yorum yapan herkes vapor-x çekirdek hızında falan önde olduğu için iyi der. Sana kalmış bir şey. Ucuz olanıda alabilirsin. Yine oyunları oynatıcak sonuçta.

Teknolojinin şans işi olduğunun unutmamak gerek. Onda sorun olmaz sende olur, onda olur sende olmaz.

Riven kardeş. Aradaki performans farkı olsa olsa 2-3 fps'dir diye düşünüyorum. Sana kalmış. 2-3 fps için 62 tl verilir mi bilemem. Bakır borular Dual-X'de daha çok hoşuma gitti.

Çok basit bir şekilde daha iyi soğutuyor. Mesela Sapphire'in Toxic serisi ekrankartlarında emanet gibi bir bakır boru bulunduğu için başarılı bir soğutma vermediği gözlemleniyor. Bu yüzden pek önermiyoruz. Bu ekrankartları ile ilgili kullanıcı deneyimim yok. Bakır boruların sıklığı Dual-X'de daha çok gibi. Benim daha çok hoşuma gitti. Senin yerinde olsam Dual-X alırdım ben. Soğutma bakımından ikisinin de eşit olduğunu düşünürsek ben yine de 2-3 fps için 62 tl vermezdim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı