rotindaa21 Centipat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #1 RAM 16 GB Ekran kartı Asus dual radeon rx6600 Anakart asus h81-k İşlemci intel i5 4460 Arkadaşlar ekran kartım boştayken bu dereceleri görüyor, bu normal mi acaba? Fanlar oyuna falan girmeyince devreye girmiyor. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-05-07 205315.png 76,6 KB · Görüntüleme: 367 Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2023
Arkadaşlar ekran kartım boştayken bu dereceleri görüyor, bu normal mi acaba? Fanlar oyuna falan girmeyince devreye girmiyor.
Çözüm alihanvardertyok 7 Mayıs 2023 rotindaa21 dedi: AOC 24G2spu 165Hz Genişletmek için tıkla... FreeSync'i aktif edip tekrar kontrol eder misiniz? Çalıştığından emin olun. AMD'de 144 Hz üzeri monitörlerde ve FreeSync'in kapalı olduğu durumlarda VRAM Saat Hızı sapıtabiliyor.
rotindaa21 dedi: AOC 24G2spu 165Hz Genişletmek için tıkla... FreeSync'i aktif edip tekrar kontrol eder misiniz? Çalıştığından emin olun. AMD'de 144 Hz üzeri monitörlerde ve FreeSync'in kapalı olduğu durumlarda VRAM Saat Hızı sapıtabiliyor.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.902 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 7 Mayıs 2023 #21 rotindaa21 dedi: Haklısın hocam dikkate alacağım bunu Genişletmek için tıkla... Full mesh bir kasa al dostum. Sormasak söylemiyosun Soğutma sistemin kötüyse bu değerler iyi bile dua et sistemin yanmamış Artı 0 Eksi
rotindaa21 dedi: Haklısın hocam dikkate alacağım bunu Genişletmek için tıkla... Full mesh bir kasa al dostum. Sormasak söylemiyosun Soğutma sistemin kötüyse bu değerler iyi bile dua et sistemin yanmamış
reyxerme Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 649 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #22 rotindaa21 dedi: Tamam hocam alırım o zaman ben bilmiyordum kasanın bu kadar önemli olduğunu. Genişletmek için tıkla... rotindaa21 dedi: Tamam hocam alırım o zaman ben bilmiyordum kasanın bu kadar önemli olduğunu. Genişletmek için tıkla... Şu an neyde kullanıyorsun merak ettim. Artı 0 Eksi
rotindaa21 dedi: Tamam hocam alırım o zaman ben bilmiyordum kasanın bu kadar önemli olduğunu. Genişletmek için tıkla... rotindaa21 dedi: Tamam hocam alırım o zaman ben bilmiyordum kasanın bu kadar önemli olduğunu. Genişletmek için tıkla... Şu an neyde kullanıyorsun merak ettim.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.648 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #23 Konudaki kimse VRAM Saat Hızı sekmesine bakmamış galiba? 1700 Mhz'lik bir boşta kullanım olamaz. Arka planda bir işlem olmalı. Veyahut arkadaşımın bilgisayarında yaşadığım bir durum söz konusu. Monitörünüz nedir? Artı 0 Eksi
Konudaki kimse VRAM Saat Hızı sekmesine bakmamış galiba? 1700 Mhz'lik bir boşta kullanım olamaz. Arka planda bir işlem olmalı. Veyahut arkadaşımın bilgisayarında yaşadığım bir durum söz konusu. Monitörünüz nedir?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #24 rotindaa21 dedi: Arkadaşlar ekran kartım boştayken bu dereceleri görüyor, bu normal mi acaba? Fanlar oyuna falan girmeyince devreye girmiyor. Genişletmek için tıkla... Normal ben bile Sapphire RX6600 ile boşta 52 derece alıyorum. Ama sizin ASUS DUAL olmasına rağmen 56 derece bir gariplik var. Arka planda bir şey var normal değil bu. Artı 0 Eksi
rotindaa21 dedi: Arkadaşlar ekran kartım boştayken bu dereceleri görüyor, bu normal mi acaba? Fanlar oyuna falan girmeyince devreye girmiyor. Genişletmek için tıkla... Normal ben bile Sapphire RX6600 ile boşta 52 derece alıyorum. Ama sizin ASUS DUAL olmasına rağmen 56 derece bir gariplik var. Arka planda bir şey var normal değil bu.
reyxerme Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 649 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #25 cumali_032 dedi: Normal ben bile Sapphire RX6600 ile boşta 52 derece alıyorum. Ama sizin ASUS DUAL olmasına rağmen 56 derece bir gariplik var. Genişletmek için tıkla... adamın kasa yokmuş. Artı 0 Eksi
cumali_032 dedi: Normal ben bile Sapphire RX6600 ile boşta 52 derece alıyorum. Ama sizin ASUS DUAL olmasına rağmen 56 derece bir gariplik var. Genişletmek için tıkla... adamın kasa yokmuş.
KS KS rotindaa21 Centipat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #26 spriggan dedi: Full mesh bir kasa al dostum. Sormasak söylemiyosun Soğutma sistemin kötüyse bu değerler iyi bile dua et sistemin yanmamış Genişletmek için tıkla... Onun için ayrı bir konu açmayı düşünüyorum hocam durumum ancak ay başında iyi olacak o zaman alırım. reyxerme dedi: Şu an neyde kullanıyorsun merak ettim. Genişletmek için tıkla... Boş fansız bir kasa 2000'li yıllardan kalma falan herhalde. Artı 0 Eksi
spriggan dedi: Full mesh bir kasa al dostum. Sormasak söylemiyosun Soğutma sistemin kötüyse bu değerler iyi bile dua et sistemin yanmamış Genişletmek için tıkla... Onun için ayrı bir konu açmayı düşünüyorum hocam durumum ancak ay başında iyi olacak o zaman alırım. reyxerme dedi: Şu an neyde kullanıyorsun merak ettim. Genişletmek için tıkla... Boş fansız bir kasa 2000'li yıllardan kalma falan herhalde.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.648 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #27 reyxerme dedi: Adamın kasa yokmuş. Genişletmek için tıkla... Kasayla bir alakası yok. Boşta 1700 Mhz'lik bir VRAM Saat Hızı var. Sıcaklığın sebebi bu. Artı 0 Eksi
reyxerme dedi: Adamın kasa yokmuş. Genişletmek için tıkla... Kasayla bir alakası yok. Boşta 1700 Mhz'lik bir VRAM Saat Hızı var. Sıcaklığın sebebi bu.
KS KS rotindaa21 Centipat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #28 alihanvardertyok dedi: Konudaki kimse VRAM Saat Hızı sekmesine bakmamış galiba? 1700 MHz'lik bir boşta kullanım olamaz. Arka planda bir işlem olmalı. Veyahut arkadaşımın bilgisayarında yaşadığım bir durum söz konusu. Monitörünüz nedir? Genişletmek için tıkla... AOC 24G2spu 165Hz Artı 0 Eksi
alihanvardertyok dedi: Konudaki kimse VRAM Saat Hızı sekmesine bakmamış galiba? 1700 MHz'lik bir boşta kullanım olamaz. Arka planda bir işlem olmalı. Veyahut arkadaşımın bilgisayarında yaşadığım bir durum söz konusu. Monitörünüz nedir? Genişletmek için tıkla... AOC 24G2spu 165Hz
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #29 reyxerme dedi: adamın kasa yokmuş. Genişletmek için tıkla... Kasa yok? Artı 0 Eksi
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.648 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #30 rotindaa21 dedi: AOC 24G2spu 165Hz Genişletmek için tıkla... FreeSync'i aktif edip tekrar kontrol eder misiniz? Çalıştığından emin olun. AMD'de 144 Hz üzeri monitörlerde ve FreeSync'in kapalı olduğu durumlarda VRAM Saat Hızı sapıtabiliyor. Son düzenleme: 7 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
rotindaa21 dedi: AOC 24G2spu 165Hz Genişletmek için tıkla... FreeSync'i aktif edip tekrar kontrol eder misiniz? Çalıştığından emin olun. AMD'de 144 Hz üzeri monitörlerde ve FreeSync'in kapalı olduğu durumlarda VRAM Saat Hızı sapıtabiliyor.