Ekran kartı sıcaklığı nasıl düşürülür?

8 Ay önce aldım 10 Bine Msi gtx 1050 ti Ryzen 5 5500 Msi a520m a-pro anakart - 240GB + 500GB HDD + Rampage kasa 700W 80 Plus bronze

Ya Mesela TruckersMP oyununda da aynı sorun yani 70 dereceleri görüyor eğer bu normalse tamam ama değilse çözümü var mı? kasanın fan sesleride rahatsız ediyor yani yüke bindiği için ama sakin yani 45-60 derecelerde olsa tamam kasa sakin çalışır ama 70 in üzeri gereksiz ses yapıyor kasa
Hocam bunlar normal değerler. Yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi 80 dereceyi geçmediği sürece sorun olmaz. Ama memnun değilseniz yinede, yine arkadaşın dediği gibi kasa değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Veya fanlarınızı değiştirmeyi/temizlemeyi.

Kasamdan Pek memnun değil gibiyim Temperli cam kullanıyor kasam rampage kasası hava akışı biraz sıkıntılı şuan garanti kapsamında değiştirmek istesem nasıl bir yol izlicem?
14 günü geçmediyse satın alımınızdan iade isteyebilirsiniz fakat uzun süredir kullanıyorsanız iade almazlar, garantide hava akışı kötü diye değişim yapmaz. Ama bence bu yola girmeyin zaten gayet iyi değerleriniz.

1050 Ti alarak hata yapmışsın neden 1050 Ti aldın ekran kartın sistemden ayrı olarak kaç bin TL.
Sana ne arkadaşım? Konumuz bu mu?

İnanması zor ama bir tanıdığım 2019 yılında 10k ya GTX 1650 ve i5 9400F 8 GB RAM sistem almıştı yine vatandan kazık yemişti 😃
Bende 2019'da 3 bin ₺'ye sözde bilinçli bir abimiz tarafından ve yine sözde kaliteli bir laptop aldığımı sanıyordum. O zamanlar 1 gram anlamıyordum. Şuanda pek anladığım söylenemez ama en azından neyin ne olduğunu biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı