buzdolabi102 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 2.501 Makaleler 1 Çözümler 14 12 Haziran 2019 #21 76087 dedi: Neden ki? Genişletmek için tıkla... Eskiden kasam yerdeydi. Kart boşta 45-46 derece oluyordu. Şu an masanın üstünde kart 40 derece.
76087 dedi: Neden ki? Genişletmek için tıkla... Eskiden kasam yerdeydi. Kart boşta 45-46 derece oluyordu. Şu an masanın üstünde kart 40 derece.
7 76087 Kilopat Katılım 1 Eylül 2015 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 4 12 Haziran 2019 #22 buzdolabi102 dedi: Eskiden kasam yerdeydi. Kart boşta 45-46 derece oluyordu. Şu an masanın üstünde kart 40 derece. Genişletmek için tıkla... Yerde yalıtım var mıydı? Sıcak mıydı? Bunlar da değerlendirilmeli.
buzdolabi102 dedi: Eskiden kasam yerdeydi. Kart boşta 45-46 derece oluyordu. Şu an masanın üstünde kart 40 derece. Genişletmek için tıkla... Yerde yalıtım var mıydı? Sıcak mıydı? Bunlar da değerlendirilmeli.
apprentice Hectopat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2019 #23 buzdolabi102 dedi: RX 580 Undervolt Rehberi - Technopat Sosyal şu rehbere bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Denedim ama ekran falan gidip geldi tekrar eski ayarına döndürdüm.
buzdolabi102 dedi: RX 580 Undervolt Rehberi - Technopat Sosyal şu rehbere bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Denedim ama ekran falan gidip geldi tekrar eski ayarına döndürdüm.
Dangerous engineer Kilopat Katılım 15 Aralık 2016 Mesajlar 520 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik elektronik mühendisi 12 Haziran 2019 #24 Uzay kasa kullanabilirsin yada harici soğutcu burda link var bi bak 14 derece işe yaramış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Uzay kasa kullanabilirsin yada harici soğutcu burda link var bi bak 14 derece işe yaramış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
apprentice Hectopat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2019 #25 Bu sıcaklık ekran kartımın ömrünü kısaltır mı ? Kısaltmazsa benim için sorun yok. Yeni kasa falan masraf yani.
Bu sıcaklık ekran kartımın ömrünü kısaltır mı ? Kısaltmazsa benim için sorun yok. Yeni kasa falan masraf yani.
Dangerous engineer Kilopat Katılım 15 Aralık 2016 Mesajlar 520 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik elektronik mühendisi 12 Haziran 2019 #26 Pek sorun olmaz heralde ama teknoloji bu sağı solu belli olmaz.
Coffe Lake Kilopat Katılım 7 Mart 2016 Mesajlar 704 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Miami Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Site Tasarımcılığı 12 Haziran 2019 #27 Dangerous engineer dedi: Pek sorun olmaz heralde ama teknoloji bu sağı solu belli olmaz. Genişletmek için tıkla... Nasıl sorun olmaz? 85 dereceye çıkıyor diyor. Ekran kartı ömrü kısalır. Ekran kartınızın termal macununu yenileyin. Bakalım durum ne olacak.
Dangerous engineer dedi: Pek sorun olmaz heralde ama teknoloji bu sağı solu belli olmaz. Genişletmek için tıkla... Nasıl sorun olmaz? 85 dereceye çıkıyor diyor. Ekran kartı ömrü kısalır. Ekran kartınızın termal macununu yenileyin. Bakalım durum ne olacak.
Dangerous engineer Kilopat Katılım 15 Aralık 2016 Mesajlar 520 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik elektronik mühendisi 12 Haziran 2019 #28 O kartlar o sıcaklıklarda çalışıyor diye hatırlıyorum ama etkin çözüm yeni sıvı soğutucular var technopat vidyosunda değinmiş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
O kartlar o sıcaklıklarda çalışıyor diye hatırlıyorum ama etkin çözüm yeni sıvı soğutucular var technopat vidyosunda değinmiş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Coffe Lake Kilopat Katılım 7 Mart 2016 Mesajlar 704 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Miami Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Site Tasarımcılığı 12 Haziran 2019 #29 Son olarak oyun ayarlarını biraz kısıp ve VSync açıksa kapatıp denermisiniz?
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 12 Haziran 2019 #30 Deneme maksatlı şöyle bir 5 saat yan kapak açık kullan. Eğer bariz sıcaklık düşüşü gözlemliyorsan kasayla ilgili çözümler düşünmek gerekir.
Deneme maksatlı şöyle bir 5 saat yan kapak açık kullan. Eğer bariz sıcaklık düşüşü gözlemliyorsan kasayla ilgili çözümler düşünmek gerekir.