Ekran kartı soğutma bloğuna kağıt parçası düşmesi sorun yaratır mı?

Mahonee

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Gigabyte 4070 Ti OC ekran kartı kullanıyorum. Resimde de yeşil nokta ile belirttiğim o ekran kartının ızgarasına tam o araya sığacak şekilde kağıt parçası veya ona benzeyen bir şey sıkışmış gördüm alayım derken aşağı düştü. Bu herhangi bir sıkıntı yaratır mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230618_213954_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20230618_213954_WhatsApp.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 53
Fanları tam hıza getirip itip itmeyeceğine bak derim.

Olmadı kartı çıkar ve oraya girecek uygun bir şey ile birlikte çıkar.

Hocam ısınma konusunda problem olabilir diyebilirim.
Tamamdır hocam deneyeceğim teşekkür ederim :)

Fanları tam hıza getirip itip itmeyeceğine bak derim.

Olmadı kartı çıkar ve oraya girecek uygun bir şey ile birlikte çıkar.

Hocam o düştüğü yerin tam altı zaten 3 fanın birine denk geliyor sanıyorum. Şu an tam hızda çalışıyor ama göremiyorum nereye gittiğini çıkarmadım ekran kartını.

Ekran kartını çıkartıp ışık yardımı ile bakın, annenizden örgü için kullandığı malzemelerden birini isteyip onunla çıkartmayı deneyin. Düşmüş de olabilir tabi. Kalırsa da bir problem olacağını düşünmüyorum, tamamen kapatmıyor sonuçta. 🙂

Hocam ısınma konusunda problem olabilir diyebilirim.

Hocam tam borunun üstünde duruyor şu an gördüm ama cımbızın girme ihtimali yok öylece durduğu sürece sıkıntı yaratır mı?

Ekran kartını çıkartıp ışık yardımı ile bakın, annenizden örgü için kullandığı malzemelerden birini isteyip onunla çıkartmayı deneyin. Düşmüş de olabilir tabi. Kalırsa da bir problem olacağını düşünmüyorum, tamamen kapatmıyor sonuçta. 🙂
Hocam tam soğutma borusunun üstünde duruyor öylece ne cımbız gibi vs şeylerin o araya girmiyor beceremedim zarar veririm diye. Bir sıkıntı olur mu ?

Hocam tam borunun üstünde duruyor şu an gördüm ama cımbızın girme ihtimali yok öylece durduğu sürece sıkıntı yaratır mı?

Böyle sert kartı kesip hafif hafif çıkartın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı