Ekran kartı soğutma bloğuna kağıt parçası düşmesi sorun yaratır mı?

Hocam tam borunun üstünde duruyor şu an gördüm ama cımbızın girme ihtimali yok öylece durduğu sürece sıkıntı yaratır mı?

Hocam tam soğutma borusunun üstünde duruyor öylece ne cımbız gibi vs şeylerin o araya girmiyor beceremedim zarar veririm diye. Bir sıkıntı olur mu ?
Hocam çıkartın derim, başta buyuk sorun yaratmaz ama sonrasinda problem yaratabilir. Üsenmeyin alın derim onemlidir.

@Mahonee tamamen kapatmıyor, diğer kısımlar da açık, PCB de yok o bölümde. Aerodimağimi mi bozuyor sanki bir şey olmaz. Olmasa daha iyi tabii ama dert etmenize de gerek yok. Olmadı stres testi yapıp sıcaklığına bakın karar verin. 🙂

Hocam tam şu şekilde duruyor oyunda testlerde sıcaklıklar iyi borunun üstünde duruyor. Yeşil ile işaretledim.

Hocam çıkartın derim, başta buyuk sorun yaratmaz ama sonrasinda problem yaratabilir. Üsenmeyin alın derim onemlidir.
Hocam bulunduğu yeri attım bi bakarmısın

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230618_221417_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20230618_221417_WhatsApp.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20230618_221417_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20230618_221417_WhatsApp.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 20
Böyle sert kartı kesip hafif hafif çıkartın.

Hocam yeni görselde paylaştım kağıtla ittirsem fana düşecek aşağıya oradanda düşerse eğer çıkması çok güç ya el becerimde yok :)

@Mahonee pipet yardımı ile üfleyebilirsiniz ama dert etmenize gerek yok. Ben olsam ellemezdim. 🙂

Üfleyince aşağıya düşsün istiyoruz değil mi hocam fanların oradan. O şekilde olabilir doğru.

Hocam yeni görselde paylaştım kağıtla ittirsem fana düşecek aşağıya oradanda düşerse eğer çıkması çok güç ya el becerimde yok :)

Üfleyince aşağıya düşsün istiyoruz değil mi hocam fanların oradan. O şekilde olabilir doğru.
Kağıt dısarı cıksın yeter.

Kağıt dısarı cıksın yeter.

Kağıtı oradan ittirsem aşağı ızgaraya düşecek oradanda fana düşecek herhalde. Bir sıkıntı yaratmaz ise kullanayım borunun üzerinde kalmasinin sakıncası yoksa. Çünkü kendim çıkarmayı bilmiyorum ekran kartını. Ekran kartı çıkarıp daha iyi olacak bu işlem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı