Arkadaşlar Gigabyte 4070 Ti OC ekran kartı kullanıyorum. Resimde de yeşil nokta ile belirttiğim o ekran kartının ızgarasına tam o araya sığacak şekilde kağıt parçası veya ona benzeyen bir şey sıkışmış gördüm alayım derken aşağı düştü. Bu herhangi bir sıkıntı yaratır mı?
Hocam ulaşamayacağım yere düştü bir de cımbızın ucu girmiyor o araya. Ne gibi sıkıntı yaratabilir. Olmadı sökeyim öyle deneyeyim ama görmüyorum nerede şu an.
Hocam ulaşamayacağım yere düştü bir de cımbızın ucu girmiyor o araya. Ne gibi sıkıntı yaratabilir. Olmadı sökeyim öyle deneyeyim ama görmüyorum nerede şu an.
Hocam o düştüğü yerin tam altı zaten 3 fanın birine denk geliyor sanıyorum. Şu an tam hızda çalışıyor ama göremiyorum nereye gittiğini çıkarmadım ekran kartını.
Ekran kartını çıkartıp ışık yardımı ile bakın, annenizden örgü için kullandığı malzemelerden birini isteyip onunla çıkartmayı deneyin. Düşmüş de olabilir tabi. Kalırsa da bir problem olacağını düşünmüyorum, tamamen kapatmıyor sonuçta.
Ekran kartını çıkartıp ışık yardımı ile bakın, annenizden örgü için kullandığı malzemelerden birini isteyip onunla çıkartmayı deneyin. Düşmüş de olabilir tabi. Kalırsa da bir problem olacağını düşünmüyorum, tamamen kapatmıyor sonuçta.
@Mahonee tamamen kapatmıyor, diğer kısımlar da açık, PCB de yok o bölümde. Aerodimağimi mi bozuyor sanki bir şey olmaz. Olmasa daha iyi tabi ama dert etmenize de gerek yok. Olmadı stres testi yapıp sıcaklığına bakın karar verin.