Ekran kartı sokete tam oturmuyor

Ekran kartın neyse Google'a "model driver yaz " NVIDIA'nın sitesinden indir. Sonrasında disk yönetimine girip HDD'yi seçip harf ata-isim ata secenegini seçip b-C-D-e gibi harflerinden birini seç
Evet ben de tam onu yaptım yazıyordum şu an ekran kartı göründü fakat hdd halen görünmedi

Merhaba hocam aynı durumdayım, konusunu da açtım. Bu şekilde ekran kartının kasanın arkasına vidalanan demir çıkıntısı kasaya temas ettiği için pinler sokete tam anlamıyla oturmadı. Sarı pinler dışarıdan görünmeyecek kadar yerleşti bu durumda ilerleyen zamanlarda sorun yaşadınız mı danışmak isterim. Ne olur ne olmaz kestiremediğim için kasaya henüz güç vermedim.

Hocam vallahi benim halen öyle hatta kart hafif aşağı yatık duruyor bana bir problem yaratmadı dediginiz gibi pinler tam yerine oturmadı gözüküyor ama kartı algılıyor yani bana bir problem olusturmadi fazla zorlamak istemedim pinleri ben sorun yaşamadım sizinde yasayacagınızı zannetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…