Ekran kartı statik poşetinin üstünde geldi

midore

Decapat
Daha fazla  
Gaming.Gen.TR üzerinden aldığım sistemde ekran kartı ayrı bir pakette gönderilmiş kutuda hasar yok. İçindeki özel kutuda ekran kartı poşetin içinde değil üstüne koyulmuş açtığımda fanlar kutuyla temas ediyordu ve öyle kapatılmış bunun nedeni nedir? İade etmeli miyim?
Ekleme: Test ettikleri için açılıyormuş fakat poşetin içinde olmaması bir sorun yaratır mı?

Son düzenleme:
Özensiz kutulama veya iade edilmiş ürünün tekrar satılması söz konusu olabilir. İade etmek isteseniz bile hazır sistem iadeleri çok uğraştırıyor, eğer mekanik aksanında ve çalışmasında bir sorun yoksa kullanmaya devam edebilirsiniz.

Sadece ekran kartı almadım ki ama hazır sistemle geldi. Yani tek ekran kartı alsam açılmış olsa kullanılmıştır diyebilirim fakat hazır sistemde kontrol ettiklerini söylüyorlar. Benim merak ettiğim kısım taşınırken poşetinden çıkmış ya bu bir sorun oluşturur mu?

Sorun olmaz, özensiz bir firma olduğu için normal diyebilirim. Geçende servise gonderecekleri bozuk ürünü musteriye göndermişlerdi .

Birkaç tane daha benzer konular vardi, en son bunu hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…