Ekran kartı stoğu aslında var!

fatih46

Picopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, sizi bir durum hakkında haberdar etmek istedim. Her ne kadar ben de miningci olsam da sizde bu konuyu bilmelisiniz. Arkadaşlar aslında Vatan MediaMarkt gibi büyük sitelere her hafta stok geliyor. Yani benim aldığım 3080, 3070 gibi kartlar fakat Vatan birkaç tane adamla anlaşmış ve kartlar gelince direkt onlara veriyorlar ve ben de bu adamlardan birini tanıyorum. Her hafta Vatan garantili 3070 ve 3080 alıyor. Siz ürünleri görmeden o stokları alıyor, yani bence yasa dışı bir şey bu ondan size de söylemek istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz kullanicilar için A kisi B kisi olmasi önemli değil. Sonuc olarak biri/birileri bu stogu eritiyor mu? Evet. Gerisi de bizim için önemli değil zaten cünku bu durumu degistiremeyecegimizi biliyoruz.

Vatan dediğiniz firma satış personeline düşük maaş ve ürün satarsa prim sözü veriyor. Yani ucuza işçilik yanlısı her üstünkörü kurumsal firma gibi. Haliyle alanın işi görülüyor, satanında cebi 3kuruş para görüyor. Burda yanlışlık yok. Ayrıca aklı başında kimse de Vatan'ın sattığı fahiş fiyatlı GPU'ları almak için kapıda beklemiyor :) Bu da cabası. 24.000 liraya 3070 alıyorsanız aslında miningçi olduğunuzdan şüphe ederim :) Miningçi dediğin onu 15k'ya bulur.

2 minute laters;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yasa dışı değildir elden satıştır.

Ne kadar etik orası tartışılır ama burada yasa dışı bir şey yok bence.

Vatan dediğiniz firma satış personeline düşük maaş ve ürün satarsa prim sözü veriyor. Yani ucuza işçilik yanlısı her üstünkörü kurumsal firma gibi. Haliyle alanın işi görülüyor, satanında cebi 3kuruş para görüyor. Burada yanlışlık yok. Ayrıca aklı başında kimse de Vatan'ın sattığı fahiş fiyatlı GPU'ları almak için kapıda beklemiyor :) bu da cabası. 24.000 liraya 3070 alıyorsanız aslında miningçi olduğunuzdan şüphe ederim :) miningçi dediğin onu 15K'ya bulur.

Fahiş fiyat mı? Size daha detaylı anlatayım adamlar sistem topluyormuş gibi yapıyorlar Vatan'ın kendi mağazasında 27 k olan şeyi adamlar sistem topladık diye fatura kesip 19 bin civarına alıyorlar sonrada 25 kdan geri satışa koyuyolar ayrıca bence bu karaborsaya girer.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı