Ekran kartı sürücü güncellemesi performansı etkiler mi?

Ben eskiden çok rahat fps'lerle oynadığım oyunları bir süre sonra oynayamamaya başladım. Herkes çözümün ekran kartı driverı olduğunu söylüyordu güncelledim hala düzelmedi.
 
Tabii ki daha fazla FPS alacaklar, çünkü ekran kartı sürüclerini ve Windows'larını güncel tutuyorlar :)

Evet, ekran kartı sürücüsü güncellemek çoğunlukla performansı artırır ve sorunları çözer. Benzer şekilde işletim sisteminiz de güncel Windows 10 Build 1607 olmalıdır. Ya da bulunduğunuz dönemdeki en güncel Windows ne ise o.

Ekran kartı sürücünüzü Geforce.com üzerinden indirebilirsiniz. Bu videoda 14:40'tan sonra güncel sürücüyü indirip kuruyoruz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Siz burada ekran kartınızı ve işletim sisteminizi seçip indireceksiniz.

Drivers | GeForce

Ya da GeForce Experience yükleyeceksiniz. şüphesiz ki sürücülerinizi güncel tutabilesiniz diye GeForce Experience gibi faydalı yazılımları sizlere sunduk.

Niye ayet gibi gösterip alay ediyorsun?
 
Alaydan ve ayetten kastınız nedir bilmiyorum fakat mesajda sadece biraz samimiyet yaratılmak istenilmiş, onun haricinde bir şey göremedim. Bence yazılandan çok yazının türüne çok takıldığınızdan gerçekten mesajdan faydalanabildiniz mi, o da şüpheli...

Recep Baltaş'ın tweetlerini gördünüz mü? Ne olduğu belli bu adamın.
 
Sosyal medya kullanmıyorum. Kullansaydım da Recep Baltaş'ın tweetlerini okuyarak vakit kaybetmezdim sanırım. Ne kadar çok boş vaktiniz var. :)

Ben de Twitter kullanmıyorum zaten haber sitesinde paylaşmışlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı