Ekran kartı sürücü modlama nasıl yapılır?

Hocam ne demek istediginizi gercekten anlayamadim. Modlamak deyince benim aklima telemetriyi kaldirmak gibi seyler geliyor.
Hocam mesela 6650M driverın içerisinde 6480G sürücüsü yok, ben 6650M sürücüsünün içine nasıl 6480G sürücüsünü ekleyebilirim? ikisi kurulması lazım.

Hocam mesela 6650M driverın içerisinde 6480G sürücüsü yok, ben 6650M sürücüsünün içine nasıl 6480G sürücüsünü ekleyebilirim? ikisi kurulması lazım.
Basit bir batch scripti yazarak ikisinin sirayla kurulmalarini saglayabilirsin. Dogrudan birlestiremezsin sanirim.

@AJFA @26318

Son düzenleme:
Onu nasıl yapabilirim üstad?
Kod:
start surucusetup1.exe
pause:
start surucusetup2.exe

Metin belgesine bu sekilde yazip ("surucusetup1" ve "surucusetup2" yazili olan yerlere dosyanin ismini/konumunu yazmalisin.) dosyayi farkli kaydet. Farkli kaydederken dosya uzantisini ".bat" olarak ayarlamayi unutmayin. Ilk surucu kurulduktan sonra "Enter" tusuna basmalisin.

Kod:
start surucusetup1.exe
pause:
start surucusetup2.exe

Metin belgesine bu sekilde yazip ("surucusetup1" ve "surucusetup2" yazili olan yerlere dosyanin ismini/konumunu yazmalisin.) dosyayi farkli kaydet. Farkli kaydederken dosya uzantisini ".bat" olarak ayarlamayi unutmayin. Ilk surucu kurulduktan sonra "Enter" tusuna basmalisin.
Teşekkürler hocam, sağolun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı