Ekran kartı sürücüsü çöktü!

Statik elektrik birikmesi olabilir ya da şarj adaptörü de bozuk olabilir. Başka bir fişe takın çünkü uzaktan herhangi bir erişimimiz yok biliyorsun.
Senin Allah'ına kurban, açılıyor şuan çok mutluyum.
Çok ilginç bir şekilde bilgisayar hata vermiş ona gülüyorum :D. Driver'i yüklerken kimsenin bilgisayarı bozulmaz ya da siyah ekranda kalmaz. Sorunun cevabını en iyi sen biliyorsun.
Bak kardeşim, Driver kurmadım, sadece normal bir exe dosyasını internetten indiriyordum.

Çok ilginç bir şekilde bilgisayar hata vermiş ona gülüyorum :D. Driver'i yüklerken kimsenin bilgisayarı bozulmaz ya da siyah ekranda kalmaz. Sorunun cevabını en iyi sen biliyorsun.
Cevabını sen de çok iyi biliyorsun derken neyi ima ettiğini anlamadım, ama insanlar buraya senin gibi kazlarla dalga geçmek için değilde dertlerine çare aramak için geliyorlar.
Herhalde ananla baban sana çok fake attı ki her şeyi fake zannediyorsun.
Bizim de bir bildiğimiz var. 😂
Valla çok teşekkür ederim babam ilk önce kardeşimin sonrada benim içimden geçicekti, çok teşekkürler, driver kalsın bi daha töbe yüklemem driver.

Herhangi bir erişimimiz veya bilgimiz olmayan bir bilgisayarın neden siyah ekran kaldığını nereden bilebiliriz?

Cevabını sen de çok iyi biliyorsun derken neyi ima ettiğini anlamadım, ama insanlar buraya senin gibi kazlarla dalga geçmek için değil de dertlerine çare aramak için geliyorlar.
Herhalde ananla baban sana çok fake attı ki her şeyi fake zannediyorsun.

Belliki yaşın küçük bilgisayarın neden siyah ekran kaldığını en iyi sen bilirsin dedim bunuda anlamıyorsan Allah kurtarsın.

Herhangi bir erişimimiz veya bilgimiz olmayan bir bilgisayarın neden siyah ekran kaldığını nereden bilebiliriz?

Belliki yaşın küçük bilgisayarın neden siyah ekran kaldığını en iyi sen bilirsin dedim bunuda anlamıyorsan Allah kurtarsın.
Neden yaşı küçük olan birisi anlasın?
Peki neden gülücük attın?

Neden yaşı küçük olan birisi anlasın?
Peki neden gülücük attın?

Neden gülücük attığımı sana önceki mesajımda anlattım. Dediğim şeyde anlamayacak bir şey yok üstü kapalı bir şey de demedim.
Senin Allah'ına kurban, açılıyor şuan çok mutluyum.

Bak kardeşim, Driver kurmadım, sadece normal bir exe dosyasını internetten indiriyordum.
Ben sana driver dışında başka birşey kuruyorsun demedim.

Neden gülücük attığımı sana önceki mesajımda anlattım. Dediğim şeyde anlamayacak bir şey yok üstü kapalı bir şey de demedim.

Ben sana driver dışında başka birşey kuruyorsun demedim.
Peki özür dilerim, hata ettim sanırım.
Dalga geçiyor zannediyorsunuz zannettim, o da sinirimi bozdu.
Özür dilerim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı