SametKurak Hectopat Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #1 RAM 16 Ekran kartı Gtx 1060 Formattan sonra, ekran kartını güncellemek isterken. Defalarca bu hatayı alıyorum. Sorun nerede. Sürekli tarama yaparak giriyor daha önce görmediğim sorun D ile ilgili problem mi var? Dosya Ekleri 3927FC7F-AFB3-4E79-ABCD-A6F54DBCCDEE.jpeg 125,3 KB · Görüntüleme: 71 D3733F37-6BC4-41FB-B0D8-EC14DC45460D.jpeg 134,6 KB · Görüntüleme: 64
Formattan sonra, ekran kartını güncellemek isterken. Defalarca bu hatayı alıyorum. Sorun nerede. Sürekli tarama yaparak giriyor daha önce görmediğim sorun D ile ilgili problem mi var?
G_JCaesar Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 461 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #2 Tüm windows güncellemelerini yapıp daha sonra deneyin Artı 0 Eksi
KS KS SametKurak Hectopat Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #3 G_JCaesar dedi: Tüm Windows güncellemelerini yapıp daha sonra deneyin. Genişletmek için tıkla... Defalarca yaptım ama sonuç alamadım. Artı 0 Eksi
G_JCaesar dedi: Tüm Windows güncellemelerini yapıp daha sonra deneyin. Genişletmek için tıkla... Defalarca yaptım ama sonuç alamadım.
G_JCaesar Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 461 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #4 SametKurak dedi: Defalarca yaptım ama sonuç alamadım. Genişletmek için tıkla... El ile mi güncelliyorsunuz otomatik mi? Artı 0 Eksi
SametKurak dedi: Defalarca yaptım ama sonuç alamadım. Genişletmek için tıkla... El ile mi güncelliyorsunuz otomatik mi?
KS KS SametKurak Hectopat Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #5 G_JCaesar dedi: El ile mi güncelliyorsunuz otomatik mi? Genişletmek için tıkla... Otomatik, güncelleştirmeleri denetle yoluyla Artı 0 Eksi
G_JCaesar dedi: El ile mi güncelliyorsunuz otomatik mi? Genişletmek için tıkla... Otomatik, güncelleştirmeleri denetle yoluyla
G_JCaesar Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 461 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #6 SametKurak dedi: Otomatik, güncelleştirmeleri denetle yoluyla Genişletmek için tıkla... El ile güncellemeyi deneyin bir de. Laptop mu masaüstü mü söylerseniz uygun driver atabilirim size. Artı 0 Eksi
SametKurak dedi: Otomatik, güncelleştirmeleri denetle yoluyla Genişletmek için tıkla... El ile güncellemeyi deneyin bir de. Laptop mu masaüstü mü söylerseniz uygun driver atabilirim size.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.658 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #7 SametKurak dedi: Formattan sonra, ekran kartını güncellemek isterken. Defalarca bu hatayı alıyorum. Sorun nerede. Sürekli tarama yaparak giriyor daha önce görmediğim sorun D ile ilgili problem mi var? Genişletmek için tıkla... En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin buradan indirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
SametKurak dedi: Formattan sonra, ekran kartını güncellemek isterken. Defalarca bu hatayı alıyorum. Sorun nerede. Sürekli tarama yaparak giriyor daha önce görmediğim sorun D ile ilgili problem mi var? Genişletmek için tıkla... En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin buradan indirebilirsiniz.
KS KS SametKurak Hectopat Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #8 Güncel driverları indirmeme rağmen yükleme esnasında aniden mavi ekran atıyor. Artı 0 Eksi