Ekran kartı sürücüsü kaldırmaya çalışırken mavi ekran

Umut Şentürk

Hectopat
Daha fazla  
Bugün AMD ekran kartımın Crimson sürücüsünün açılmayıp kapanmasıyla birlikte öncesinde yükleyip kullandığım Catalyst Control Center'ı tekrar kurmak için mevcut sürücüyü kaldırmaya çalıştım. İlk başta başarılı oldu. Hatta kaldırdıktan sonra bilgisayarımı yeniden başlattığımda mevcut ekran çözünürlüğü gitmişti ve 800x600 çözünürlük ile açıldı. Daha sonrasında AMD'nin kendi sitesinden ekran kartım için gerekli CCC sürücüsünü indirdim, kurdum. Fakat kurmama rağmen sürücünün ne kontrol paneli geldi, ne daha öncesinde kurduğumdaki gibi yeniden başlatma istedi ne de kurulduktan sonra ayarlanan mevcut ekran çözünürlüğüm geldi. Bir sorun olduğunu anladım DDU'yu indirip, güvenli modda mevcut kuruldu gözüken sürücüyü kaldırıp, yükleme işlemini tekrar denedim ve karşılaştığım problemler tekrar meydana geldi. Bu sefer bu sorunları toptan düzeltebilmek adına tecrübesizliğimden dolayı sistem geri yükleme yaptım ve Crimson sürücüsünün kaldırma işlemini yaptığım noktaya geri döndüm. İnternetten birkaç araştırma yaptım fakat sonuca yine varamadım. Bu sefer mevcut sürücüyü, ekran kartının bu sürücülerin dışında sahip olduğu eski bir sürüme geçmek adına tekrar kaldırmayı denedim. Kaldırma işlemi ne zaman "Bitti" yazısı verse 0x000000c2 kodlu mavi ekran hatasını aldım. Bilgisayarı yeniden başlattım kaldırmayı yine denedim. Fakat aynı sorun yine tekrarladı ve şu an çaresiz durumdayım. Sorun büyük ihtimal ekran kartı sürücümle alakalı ortaya çıkıyor fakat bu sorunların çözümleri konusunda tecrübesiz olduğum için gelen mavi ekran hatasının Windows klasörü içinden DUMP dosyalarını bir RAR dosyası içine alıp Mediafire'a koydum.

Minidump klasörü içindeki dosyalarım:Minidump.rar

Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı