Bugün ikinci el olarak GTX 970 kartım elime ulaştı ve taktım, daha sonra sürücüleri indirdim ve yüklerken ekranın rengi kırmızıya dönüştü. Bilgisayarı yeniden başlatınca düzeldi. Bu nedir acaba? @MF@Asım Demir
Display Driver Uninstaller (DDU) programın linki forumda var zaten. İndirip kur sonra programı kullanarak ekran kartı driverını kaldır ve yeniden yükle.
FurMark, grafik kartının performansını ölçmek için render algoritmalarını kullanan çok yoğun bir OpenGL testidir. Furmark, özellikle GPU'yu aşırı ısıtmak için uyarlanmıştır ve bu nedenle FurMark, grafik kartı için iyi bir stabilite ve stres testi...
1903 sürümünde renk değişikliğinden doygunluk ayarına kadar birçok sorun meydana gelebiliyor. Yeniden başlatma sonrasında sorun çözüldüyse problem yok. Yine de herhangi bir oyunda yük altında test yapmanız daha yararlı olacaktır.
1903 sürümünde renk değişikliğinden doygunluk ayarına kadar birçok sorun meydana gelebiliyor. Yeniden başlatma sonrasında sorun çözüldüyse problem yok. Yine de herhangi bir oyunda yük altında test yapmanız daha yararlı olacaktır.
FurMark, grafik kartının performansını ölçmek için render algoritmalarını kullanan çok yoğun bir OpenGL testidir. Furmark, özellikle GPU'yu aşırı ısıtmak için uyarlanmıştır ve bu nedenle FurMark, grafik kartı için iyi bir stabilite ve stres testi...
Recep abi ekran kartımı sitede henüz onaylamadım. Dediğin program ile testler yaptım. Bir ekran görüntüsü atayım mı? Kartın hiçbir sorunu olmadığından emin olmak istiyorum. Belirli bir sürem var onay için.