3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 29 Ocak 2023 #81 Batuhanns50 dedi: Bence de bir bilgisyarcıya gösterin. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarci da format atacak zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2023
Batuhanns50 dedi: Bence de bir bilgisyarcıya gösterin. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarci da format atacak zaten.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.945 Makaleler 26 Çözümler 519 29 Ocak 2023 #82 l3rtyz dedi: Hayır görmedin tekrar açıp yapayım mı? Genişletmek için tıkla... Evet son olarak onu da deneyelim olmazsa temiz kurulum yolu gözüküyor gibi veya sistem geri yükleme.
l3rtyz dedi: Hayır görmedin tekrar açıp yapayım mı? Genişletmek için tıkla... Evet son olarak onu da deneyelim olmazsa temiz kurulum yolu gözüküyor gibi veya sistem geri yükleme.
l3rtyz Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 223 Çözümler 2 29 Ocak 2023 #83 Emir M. dedi: Evet son olarak onu da deneyelim olmazsa temiz kurulum yolu gözüküyor gibi veya sistem geri yükleme. Genişletmek için tıkla... Yine biraz döndü dondu. Emir M. dedi: Evet son olarak onu da deneyelim olmazsa temiz kurulum yolu gözüküyor gibi veya sistem geri yükleme. Genişletmek için tıkla... Her seferinde biraz daha fazla dönüyor ama Son düzenleme: 29 Ocak 2023
Emir M. dedi: Evet son olarak onu da deneyelim olmazsa temiz kurulum yolu gözüküyor gibi veya sistem geri yükleme. Genişletmek için tıkla... Yine biraz döndü dondu. Emir M. dedi: Evet son olarak onu da deneyelim olmazsa temiz kurulum yolu gözüküyor gibi veya sistem geri yükleme. Genişletmek için tıkla... Her seferinde biraz daha fazla dönüyor ama
Batuhanns50 Femtopat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #84 l3rtyz dedi: Yine biraz döndü dondu. Her seferinde biraz daha fazla dönüyor ama Genişletmek için tıkla... son olarak gelişmiş seçeneklerden sistem geri yükleme yapabilir misiniz?
l3rtyz dedi: Yine biraz döndü dondu. Her seferinde biraz daha fazla dönüyor ama Genişletmek için tıkla... son olarak gelişmiş seçeneklerden sistem geri yükleme yapabilir misiniz?
l3rtyz Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 223 Çözümler 2 29 Ocak 2023 #85 Batuhanns50 dedi: son olarak gelişmiş seçeneklerden sistem geri yükleme yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İlk seçeneği seçtim eğer işe yaramazsa şeçerim. Batuhanns50 dedi: son olarak gelişmiş seçeneklerden sistem geri yükleme yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu hesabın parolasını girin dedi ama bilmiyorum ne yapabilirim? Son düzenleme: 29 Ocak 2023
Batuhanns50 dedi: son olarak gelişmiş seçeneklerden sistem geri yükleme yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İlk seçeneği seçtim eğer işe yaramazsa şeçerim. Batuhanns50 dedi: son olarak gelişmiş seçeneklerden sistem geri yükleme yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu hesabın parolasını girin dedi ama bilmiyorum ne yapabilirim?
Batuhanns50 Femtopat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #86 l3rtyz dedi: İlk seçeneği seçtim eğer işe yaramazsa şeçerim. Bu hesabın parolasını girin dedi ama bilmiyorum ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... kendi hesabınızın parolasını mı bilmiyorsunuz ?
l3rtyz dedi: İlk seçeneği seçtim eğer işe yaramazsa şeçerim. Bu hesabın parolasını girin dedi ama bilmiyorum ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... kendi hesabınızın parolasını mı bilmiyorsunuz ?
l3rtyz Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 223 Çözümler 2 29 Ocak 2023 #87 Batuhanns50 dedi: kendi hesabınızın parolasını mı bilmiyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar benim değil akrabama ait Batuhanns50 dedi: kendi hesabınızın parolasını mı bilmiyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Prizin tuşunu kapatıp açtım ve bilgisayarı çalıştırdım açıldı gerek kalmadı.
Batuhanns50 dedi: kendi hesabınızın parolasını mı bilmiyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar benim değil akrabama ait Batuhanns50 dedi: kendi hesabınızın parolasını mı bilmiyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Prizin tuşunu kapatıp açtım ve bilgisayarı çalıştırdım açıldı gerek kalmadı.
Batuhanns50 Femtopat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #88 l3rtyz dedi: Bilgisayar benim değil akrabama ait Prizin tuşunu kapatıp açtım ve bilgisayarı çalıştırdım açıldı gerek kalmadı. Genişletmek için tıkla... sorun çözüldümü yani?
l3rtyz dedi: Bilgisayar benim değil akrabama ait Prizin tuşunu kapatıp açtım ve bilgisayarı çalıştırdım açıldı gerek kalmadı. Genişletmek için tıkla... sorun çözüldümü yani?
l3rtyz Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 223 Çözümler 2 29 Ocak 2023 #89 Hepinize teşekkür ederim zamanınızı bana ayırdığınız için tek başıma yapamazdım ve ekran kartı aygıt yöneticisinde duruyor teşekkür ederim. Batuhanns50 dedi: sorun çözüldümü yani? Genişletmek için tıkla... Evet çözüldü çok teşekkür ederim.
Hepinize teşekkür ederim zamanınızı bana ayırdığınız için tek başıma yapamazdım ve ekran kartı aygıt yöneticisinde duruyor teşekkür ederim. Batuhanns50 dedi: sorun çözüldümü yani? Genişletmek için tıkla... Evet çözüldü çok teşekkür ederim.
Batuhanns50 Femtopat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #90 l3rtyz dedi: Hepinize teşekkür ederim zamanınızı bana ayırdığınız için tek başıma yapamazdım ve ekran kartı aygıt yöneticisinde duruyor teşekkür ederim. Evet çözüldü çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica Ederim
l3rtyz dedi: Hepinize teşekkür ederim zamanınızı bana ayırdığınız için tek başıma yapamazdım ve ekran kartı aygıt yöneticisinde duruyor teşekkür ederim. Evet çözüldü çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica Ederim