Bence de bir bilgisyarcıya gösterin.
Bilgisayarci da format atacak zaten.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence de bir bilgisyarcıya gösterin.
Hayır görmedin tekrar açıp yapayım mı?
Yine biraz döndü dondu.Evet son olarak onu da deneyelim olmazsa temiz kurulum yolu gözüküyor gibi veya sistem geri yükleme.
Her seferinde biraz daha fazla dönüyor amaEvet son olarak onu da deneyelim olmazsa temiz kurulum yolu gözüküyor gibi veya sistem geri yükleme.
son olarak gelişmiş seçeneklerden sistem geri yükleme yapabilir misiniz?Yine biraz döndü dondu.
Her seferinde biraz daha fazla dönüyor ama
İlk seçeneği seçtim eğer işe yaramazsa şeçerim.son olarak gelişmiş seçeneklerden sistem geri yükleme yapabilir misiniz?
Bu hesabın parolasını girin dedi ama bilmiyorum ne yapabilirim?son olarak gelişmiş seçeneklerden sistem geri yükleme yapabilir misiniz?
kendi hesabınızın parolasını mı bilmiyorsunuz ?İlk seçeneği seçtim eğer işe yaramazsa şeçerim.
Bu hesabın parolasını girin dedi ama bilmiyorum ne yapabilirim?
Bilgisayar benim değil akrabama aitkendi hesabınızın parolasını mı bilmiyorsunuz ?
Prizin tuşunu kapatıp açtım ve bilgisayarı çalıştırdım açıldı gerek kalmadı.kendi hesabınızın parolasını mı bilmiyorsunuz ?
sorun çözüldümü yani?Bilgisayar benim değil akrabama ait
Prizin tuşunu kapatıp açtım ve bilgisayarı çalıştırdım açıldı gerek kalmadı.
Evet çözüldü çok teşekkür ederim.sorun çözüldümü yani?
Rica EderimHepinize teşekkür ederim zamanınızı bana ayırdığınız için tek başıma yapamazdım ve ekran kartı aygıt yöneticisinde duruyor teşekkür ederim.
Evet çözüldü çok teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.