Ekran kartı sürümünü düşürdükten sonra kullanım arttı

furkanddemir

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Forza Horizon 4 Online da atma sorunu olduğu için önerilen 522.25 sürümünü kurdum ve oyundan atma sorunum çözüldü fakat şimdi fark ettim boşta ekran kartı kullanımım %100lerde geziyor. (1650S)

Dosya Ekleri

• 1678704449699.png
    1678704449699.png
    2 MB · Görüntüleme: 63
Aşağıdaki ayarı optimim güçe çekin düzelmesi gerekir, uygula dedikten sonra tekrar " uygulama kararına bırak " ya da hangi seçeneği kullanıyorsanız geçebilirsiniz. Sisteminizi yeniden başlatmanı tavsiye ederim işlem sonrasında.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    75,5 KB · Görüntüleme: 53
Aşağıdaki ayarı optimim güçe çekin düzelmesi gerekir, uygula dedikten sonra tekrar " uygulama kararına bırak " ya da hangi seçeneği kullanıyorsanız geçebilirsiniz. Sisteminizi yeniden başlatmanı tavsiye ederim işlem sonrasında.
Maksimum performans'ı tercih et seçili bende. Güncel sürümde böyleydi fakat onda %100 kullanmıyordu boşta eski sürüm kurunca oldu

Sürücü problemi olabilir fakat denileni yaparsan düzelir. Oyunlarda karttan maksimum performans almak istiyorsan oyuna özel maksimum performans seçeneğini seçip, uygula deyip tekrar eski " Görüntü ayarlarını ön ayarla yap " kısmındaki 3 ayardan hangisini kullanıyorsan ona geçebilirsin.

Bende de ayarlar bu şekilde;

Dosya Ekleri

• ss3.png
    ss3.png
    167,9 KB · Görüntüleme: 40
  • ss2.png
    ss2.png
    73,5 KB · Görüntüleme: 46
Sürücü problemi olabilir fakat denileni yaparsan düzelir. Oyunlarda karttan maksimum performans almak istiyorsan oyuna özel maksimum performans seçeneğini seçip, uygula deyip tekrar eski " görüntü ayarlarını ön ayarla yap " kısmındaki 3 ayardan hangisini kullanıyorsan ona geçebilirsin.

Yaptım fakat hala aynı.

Oyunu kapattıktan sonra arka planda hala çalışıyor olabilir. Görev Yöneticisi'nden kontrol edebilirsin.

Bilgisayarı yeniden başlatıyorum nasıl arkada açık kalsın oyun.

Kurulum yaparken özeli seçip temiz kurulum yap dediniz mi?

Evet.

Sürücü problemi olabilir fakat denileni yaparsan düzelir. Oyunlarda karttan maksimum performans almak istiyorsan oyuna özel maksimum performans seçeneğini seçip, uygula deyip tekrar eski " görüntü ayarlarını ön ayarla yap " kısmındaki 3 ayardan hangisini kullanıyorsan ona geçebilirsin.

Her oyuna özel mi ayar yaptınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı