Ekran Kartı Takıldığında Ekrana Görüntü Gelmiyor

Bu arada evet ben incelememiştim fakat arkadaş doğru söylüyor o PSU 220W değil.
Hocam ekran kartınınkine bağlıyorum zaten. Ekran kartı max 75W çekiyor, diğer bileşenler ne kadar çekebilir ki?
Acaba anakart ta yanlış yere mi taktım.
Hocam kablonun bir ucu monitörde diğer ucuda ekran kartında değil mi?

Merhaba. Yeni bir sistem topladım. Anakart, işlemci ve RAM ikinci el. Ekran kartı ve PSU sıfır. Şimdi ben ekran kartını çıkarttığım zaman ekrana görüntü geliyor, taktığım zaman görüntü gelmiyor. Sebebi nedir? Güç kaynağı resimde. Ekran kartı RX 560, işlemci I5 2400.Eki Görüntüle 406696
500 W arkadaşın PSU'su

Bu arada dikkatimi çektide imzanızda PSU'nuzun 450W olduğu yazıyor o doğru mu eğer doğruysa o PSU'nun o ekran kartını besleyebilmesi lazım.
Hocam o eski sistem şu anki güç kaynağı şu.
1561039404563.jpeg

Merhaba. Yeni bir sistem topladım. Anakart, işlemci ve RAM ikinci el. Ekran kartı ve PSU sıfır. Şimdi ben ekran kartını çıkarttığım zaman ekrana görüntü geliyor, taktığım zaman görüntü gelmiyor. Sebebi nedir? Güç kaynağı resimde. Ekran kartı RX 560, işlemci I5 2400.Eki Görüntüle 406696
Ama çok kalitesiz bir PSU bu ilk önce PSU'yu değiştirip +80 sertifikalı bir PSU almanız gerekiyor. Çünkü PSU'nuz 50 TL'lik bir PSU. Daha sonra hangi kablo ile görüntü alıyorsanız örneğin VGA, DVI, HDMI hangisi ise tam ters olanların da görüntü almayı deneyin. Eğer hala gelmiyorsa ekran kartı görüntü aktarım pinleri zarar görmüş olabilir. İlla ki kartınız da VGA+HDMI ya da DVI+VGA ve ya DVI+HDMI şeklinde girişleri bulunur. Hepsinde deneyin.
Hocam o eski sistem şu anki güç kaynağı şu. Eki Görüntüle 406713
Evet bu 500 W şuan 100 TL'ye satılıyor sistem için tehlikelidir bu.

Ama çok kalitesiz bir PSU bu ilk önce PSU'yu değiştirip +80 sertifikalı bir PSU almanız gerekiyor. Çünkü PSU'nuz 50 TL'lik bir PSU. Daha sonra hangi kablo ile görüntü alıyorsanız örneğin VGA, DVI, HDMI hangisi ise tam ters olanların da görüntü almayı deneyin. Eğer hala gelmiyorsa ekran kartı görüntü aktarım pinleri zarar görmüş olabilir. İlla ki kartınız da VGA+HDMI ya da DVI+VGA ve ya DVI+HDMI şeklinde girişleri bulunur. Hepsinde deneyin.

Evet bu 500 W şuan 100 TL'ye satılıyor sistem için tehlikelidir bu.
Hocam elimde HDMİ kablosu da yok deneyemiyorum. Güç kaynağı da ucu ucuna yeter diye düşünmüştüm.

Sorunun psu olduğunu düşünmüyorum. PCI Express slotu kapalı olabilir. BIOS ayarlarına görüntüyü anakarttan alarak girip açık kapalı olduğuna bakman lazım bi

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı