Ekran kartı takıldıktan sonra sistem yavaşladı

thereal397

Hectopat
Yer
Sivas
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 2100
16GB
660Ti 3GB
Meslek
Öğrenci
Arkadaslar ekran karti taktik, donusturucu kullaniyorum. VGA to HDMI. Ve PC ekran karti taktiktan sonra yavasladi ve donuyor. Siyah ekrana atip duzeliyor. Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminizdeki parçalar nedir? Sorununuzu biraz daha açın lütfen.
pc yavas acılıyor donunca siyah ekran veriyor düzeliyor bu sabahda restart attı kendi kendine sistemimde INTEL H55 anakart intel i7 M640 işlemci rx 550 ekran kartı 8 gb ram 300W da güç kaynağı olması lazım

Ekran kartı sürücüsünü kurdunuz mu?
evet
Arkadaşlar şu anda Intel HD Graphics sürücüsünü silmeyi unutmuşum DDU ile 2 driverida sildim Ekran kartını çıkarttım en başta tabii sonra ekran kartını tekrar taktığımda VGA to HDMI dönüştürücü kullanıyordum ve HDMI girişi kasanın arkasında küçük bir demire çarpıyor ve ekran kartına tam girmiyormuş şöyle bir çözüm buldum kendimce ekran kartında 3 giriş var 2 ikisi içeriye doğru 1iDE dışarıya doğru içeriye doğru olanlar o demirle çarpışıyor dışarıya doğru olan yani DVI' ile çarpışmıyor kısaca dönüştürücümü VGA to HDMI'dan VGA to DVI yapacağım sorun çözülürse yazarım.
edit: bu seferde no cable connected diyor

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı