Ekran kartı tam oturmadı

peakchuyin

Femtopat
Yer
Kastamonu
Daha fazla  
Merhaba. Ben ekran kartını takarken PCI-e kilidi kapandı ve ekran kartı az yukarıda kaldı. Kendim zorlamadım 4 gün sonra montaj yapacak adam gelecek 4 gün böyle dursa bir şey olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu şekilde durarsa sorun yok ama kasayi dik konuma getirirsen ekran kartı boşta kalacağı için zarar görebilir. Bence kartı hafifçe çekerek PCI-E kilidini aç yerinden çıkar zaten. Öyle beklet daha güvenli olur.

Çalıştırmadığın sürece bir şey olmaz, çıkarıp düz bir şekilde takarsan oturması gerekiyor soldaki ekran kartını sabitlemek için olan gri blok anakart ile kasa arasındaki boşluğa girmesi gerekiyor oturması için.

Kanka cikartamiyorum yardım et PCI kilidi ekran kartı kalın olduğundan gözükmüyor

Slota tam takamadan kilit kapanmış. Kilidi açtıktan sonra yavaşça çıkarmayı dene. Soldaki şeritle kilidi kapatmadan aynı hizada takmayı dene.

Kilit ekran kartının üst kısmından gözüküyor olması lazım bu arada.

Pci kilidi acicam ama ekran kartı kalın göremiyorum böyle kalıcak 4 gün sonra bilgisayarcı yapicak bişey olmaz değil mi

Slota tam takamadan kilit kapanmış. Kilidi açtıktan sonra yavaşça çıkarmayı dene. Soldaki şeritle kilidi kapatmadan aynı hizada takmayı dene.
Ekran kartı kalın PCI kilidini göremiyorum

Ekran kartı kalın PCI kilidini göremiyorum

Pci kilidi acicam ama ekran kartı kalın göremiyorum böyle kalıcak 4 gün sonra bilgisayarcı yapicak bişey olmaz değil mi
Benden önce yanıtlayan arkadaş doğru söylüyor, kasayı dik konuma getirmeniz ekran kartı bağlantı noktasına zarar verebilir. Zarar vermeden çıkarabilirim diyorsanız çıkarın, yoksa bu konumda bir köşeye koyun bir şey olmaz.

Sağolun o konumda 4 gün kalması gerekiyor tamirci anca o zaman gelebilirmis

PCI kilidi açacağım ama ekran kartı kalın göremiyorum böyle kalacak 4 gün sonra bilgisayarcı yapacak bir şey olmaz değil mi?

Kasa yan durduğu sürece problem yaşamazsın ancak dik tutmayı düşünürsen hasar görme olasılığı yüksek.

Ekran kartını ve kilidi tepeden görebiliyorsan kilidi görebiliyor olman gerekiyor. Fotoğrafı çektiğin pozisyondan görebileceğini sanmıyorum.

Kiliti elinle bul hafif bastır yukarı doğru ekran kartını çek çıkar. Korkulacak bir şey yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…