Ekran kartı temizlenirken neye dikkat edilmeli?

Ben kompresör ile temizliyorum, macun olarak bunu öneririm.
F/P olarak en iyisi bence budur.
Bunu kullanıyorum, mükemmel benim için. Piyasada daha iyileri var ben bunu kullandığım için tavsiye edebilirim rahatlıkla.

Önemli özelliği:
Isı iletkenliği 11 (W/m-K)
Bu macunun iletkenlik değeri 8 (W/m-K) yanlız 😀

Bir de yeterli bütçen varsa Mastergel Maker modeli de önerebilirim. Tabi daha pahalı bir macun.

İkisini de kullandım. Yine alacak olsam fiyatından dolayı herhalde MX-4 alırdım.

Arkadaşlar, ekran kartımı temizleyeceğim fakat dikkat etmem gereken şeyler nelerdir? Mesela ekran kartının macununa hiç dokunmadan temizleyip kapatsam ekran kartını tekrar, macun işlevselliğini yitirir mi? Ya da yanlışlıkla üstündeki herhangi bir yüzeyi çizersem bozulur mu?

Ekran kartın kaç senelik termal macun yenilemeyi düşünüyorsun. Fanlarin arasında iletken olmayan bir şey ile sabitle dönmesin saç kurutma makinesinin soğuk havasiyla temizle ekran kartini suyla yıkasan bile çalısıyor çok kıytırık ürün değiller.

Ekran kartın kaç senelik termal macun yenilemeyi düşünüyorsun. Fanlarin arasında iletken olmayan bir şey ile sabitle dönmesin saç kurutma makinesinin soğuk havasiyla temizle ekran kartini suyla yıkasan bile çalısıyor çok kıytırık ürün değiller.
Ekran kartım eski bir ekran kartı, R7 240. Son zamanlarda fan cidden çok başımı ağrıtmaya başladı o yüzden temizlemeyi düşündüm, termal macun yenilemeye değeceğini düşünmüyorum zaten pek bir iş çıkardığı yok kartın, oyun bile doğru dürüst oynayamıyorum, başımı ağrıtmasın yeter.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı