Arkadaşlar bunlar oksit mi yoksa başka bir şey mi nasıl temizleyebilirim? Bir de kartın içi çok tozlu fakat açamıyorum çünkü garantisi devam ediyor nasıl temizleyebilirim?
Paslanmış, toz ve odanın nemi sebep olmuş olabilir. Temizlemeye gerek olduğunu zannetmiyorum, anakarta kadar ilerleyemez bu. Garantiye gönderin bakalım belki değişim yaparlar.
Evde rutubet var hocam ona da yapacak bir şeyim yok, sigara vs içimiyorum.Yani illa temizlemek istiyorsanız o distans somun gibi parçalar tel fırça ile biraz temizlenebilir ama soketin içine yapacak bir şey yok. Bence bu noktada pas oluşumuna sebep olan nem ve kirliliği ortadan kaldırmaya çalışın.
Odanın içinde hava nemlendirici, elektrik sigara, kurutmalık gibi şeyler kullanıyor musunuz?
Kartın içindeki tozlanmayı nasıl halledeceğim çünkü baya bir tozlanmış gibiŞu ayakkabıların falan kutusundan çıkan silika paketlerinden birkaç tane kasanın içine atın bence. Ne kadar işe yarar bilmem ama o nemin diğer bileşenlere de zararı var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.