Ekran kartı termal ped değişimi

YusfCan35

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartımın temral macununu MX-6 ile değiştirdim. Ama içini açtığımda VRAM 1mmlik termal padlerin kupkuru ve sert olduğunu fark ettim.
FurMark test sonuçları 82 dereceden 75-76 ya geriledi. Ama termal pedler değişmediği sürece 70 sularında gidicekmiş gibi gözüküyor. Aşağı FurMark testini bıraktım.
Trendyol'dan bütçem kısıtlı olduğundan dolayı şunu sipariş ettim.

Bu işimi görür mü 4-5 ay acaba?

Bu

Dosya Ekleri

• 20240930_142238.jpg
    20240930_142238.jpg
    245,3 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartımın temral macununu MX-6 ile değiştirdim. Ama içini açtığımda VRAM 1mmlik termal padlerin kupkuru ve sert olduğunu fark ettim.
FurMark test sonuçları 82 dereceden 75-76 ya geriledi. Ama termal pedler değişmediği sürece 70 sularında gidicekmiş gibi gözüküyor. Aşağı FurMark testini bıraktım.

Bu
En fazla 3 ay idare eder seni.

Kendi padleri çok çok kötü durumda değilse onunla aynı performansı verecek bir termal ped size bayağı pahalıya patlayabilir ondan çok fazla ısınmıyorsa orijinalini kullanın ayrıca FurMark sadece çipe yüklenir VRAM'lere yüklenmez onun için FurMark'la VRAM testi yapamazsınız.

Bu

Termal pad bellekleri soğutuyor GPU sıcaklığına bir etkisi olmaz, MX6'da bir süre sonra pumpout yapacaktır, GPU için uygun bir macun değil.

Maxtor ctg 8 ve ctg 9 güzel macunlar onları önerebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı