Ekran kartı test vidoları

HESAPİPTAL

Centipat
Yer
Antalya
Bunlar gibi ekran kartı test videoları hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Bunlar gerçek değerler mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu tür kaynağı bilinmeyen kanallara pek güven olmaz. Bu konuda ben Techpowerup ve Guru3d gibi sitelere güveniyorum ve bu sitelerde ve videolarda çoğu zaman farklı sonuçlar çıkıyor.

Güvenilir YouTube kanalları da var tabii ki.

Güvenilir olmayan ve büyük sitelerden değerleri hazır alıp sadece şablon haline getirip video atıp para kazanan çok fazla gereksiz ve yalancı kanal var. Bunun dışında gaming şeklinde de gösterse bile bunu yanlış olarak lanse eden kanallar da var. @dogant Söylediği gibi Techpowerup ve Guru3D iki fav sitem. 2 tane de youtube kanalı vardı, onları da ekleyeceğim.

Testing Games ve Nj tech gibi Youtube kanalları oldukça güvenilir. Bunların dışında diğer Test yapan Youtube Kanallarına pek güvenmiyorum zira her zaman doğru sonuçları yansıtmıyorlar.

İyi araştırmak gerek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı