Ekran kartı testler arasındaki fark nedir?

berat3636

Kilopat
Yer
kars
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Testler arasındaki fark nedir? Neden bu kadar fark var?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Soruyu tam olarak anlamadım. Ne tür bir farktan söz ediyoruz?

Edit: Şimdi arkadaşlar yorum yapınca olayı anladım. Her Youtube testine inanmamak lazım. Çoğu doğru çıkmıyor. Ayrıca 3000 serisi mevcut oyunlara optimize olarak tam uygun olmayabiliyor. Sonradan güncellemeler ile toparladıkları için FPS artışları gözüküyor. Genelde düşük GPU kullanımından kaynaklı olan sorunlar olabiliyor.

Vay be, öğrendiğim iyi oldu. İnsanları kandırmak bu kadar basit olmamalı.

Çok var böyle kanal. Bir tane video kaydedip yan yana koyuyor, üzerine de rastgele bir FPS ve ekran kartı modeli yazıyor oldu sana test. Testing Games, Benchmark, Hardware Unboxed, Gamers Nexus gibi kanallar kendi ellerindeki gerçek kartlarla test yapıp yayınlıyor kalanların %90'ı sahte testler.

Çok var böyle kanal. Bir tane video kaydedip yan yana koyuyor, üzerine de rastgele bir FPS ve ekran kartı modeli yazıyor oldu sana test. Testing Games, benchmark, hardware unboxed, gamers nexus gibi kanallar kendi ellerindeki gerçek kartlarla test yapıp yayınlıyor kalanların %90'ı sahte testler.

Oo bilmiyordum çok teşekkür ederim hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı