2. el/rastgele satıcılardan almak istemiyorum3 boyutlu yazıcıda basılan yükseklik ayarlı aparatlar var.
Dolap’ta 86 liraya geliyor.
Hocam n11'de 63 yorum olan ve çokça tavsiye edilen bir 3 boyutlu yazıcı ile ekran kartı tutucu üreten bir firmadan istedim ekran kartı tutucu ama son bir sorun kaldı. Şimdi benim ekran kartı çift fanlı, şu anlık sarkmaz ama 4-5 yıl içinde sarkma olasılığı var diye alıyorum ekran kartı tutucu. Neresine koyucam ekran kartı tutucuyu? Köşesine mi? Ortasına mı?@584754 siparişe göre basıp gönderiyor.
Ben kartlarda ciddi bir sarkma olacağını düşünmüyorum. Birkaç milim sarkma da soğutma bloğu ağırlığı kaynaklı zaten. Orta veya uç kısım fark etmez; her türlü alacağı yükü alır. Aparatın ucuna da yapışkanlı keçelerden yapıştırırsın; kartın ağırlığından ötürü zamanla belki iz bırakabilir diye.Hocam n11'de 63 yorum olan ve çokça tavsiye edilen bir 3 boyutlu yazıcı ile ekran kartı tutucu üreten bir firmadan istedim ekran kartı tutucu ama son bir sorun kaldı. Şimdi benim ekran kartı çift fanlı, şu anlık sarkmaz ama 4-5 yıl içinde sarkma olasılığı var diye alıyorum ekran kartı tutucu. Neresine koyucam ekran kartı tutucuyu? Köşesine mi? Ortasına mı?
Ucuna derken ekran kartına değdiği yerden mi bahsediyorsunuz hocam? Bu arada teşekkür ederim ilginiz içinAparatın ucuna da yapışkanlı keçelerden yapıştırırsın; kartın ağırlığından ötürü zamanla belki iz bırakabilir diye.
İki ucuna da yapıştır mesela. Hem kasanın hem de kartın yüzeyini korumuş olursun.Ucuna derken ekran kartına değdiği yerden mi bahsediyorsunuz hocam? Bu arada teşekkür ederim ilginiz için
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.