Ekran kartı üreticilerinin arasındaki farklar

Kaç dereceleri görüyorsunuz hocam?

RX serilerinin sorunları belli yanasasim pek yok. 2.el ilanlarda 1100 TL ye GTX 1060 6 GB var. Nvdia yonebilirim bile. Gerçi Nvdia da freesync problemi var. Her freesync ekranı destekliyormu o var..

Stok hizlarda 70-72 arasi geziyor. Driver 80 dereceden sonra kisiyor kartin hizini. Yani sinır 80.
Peki bu değerleri ne kadar sürede elde ediyorsunuz ? Ayrıca kartın hızını kestiğinde performansa ne gibi olumsuz yönleri ortaya çıkıyor

Peki bu değerleri ne kadar sürede elde ediyorsunuz ? Ayrıca kartın hızını kestiğinde performansa ne gibi olumsuz yönleri ortaya çıkıyor
2-3 saat Rise of the Tomb Raider oynadim. Kartin kullanimi yukleme ekranlari haric %100 dü. Sicaklik 73 u gordu en fazla. Fan hizı ise %47 olarak otomatik ayarladi driver. Ben hic mudahale etmedim.

Tek fanli sistemde böyle ise. Çift fanli pulse yeterince yerinde olacak ozaman.. Boşuna nitro nitro demenin bir manası yok o vakit ? Bu arada İtx in TDP değeri normal çift fanlidaki gibi aynimi

Tek fanli sistemde böyle ise. Çift fanli pulse yeterince yerinde olacak ozaman.. Boşuna nitro nitro demenin bir manası yok o vakit ? Bu arada İtx in TDP değeri normal çift fanlidaki gibi aynimi
Degil. Cift fanli pulse modeli 8 pin girişli ufak bir hiz asirtma var ve kart yaklasik 150 watt cekiyor. Tek fanli ITX modeli 6 pin girişli ve 120 watt cekiyor.
Ben kartima undervolt yapmayi denedim 105 watt ile stabiliteyi sagladim. Sicaklik 65 derece civarlarinda geziyor. Fan hizi ise %40 civari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…