aerolona Megapat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 880 Makaleler 6 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2020 #1 Ekran kartının üstü tamamen toz içinde, şu kısımdan bahsediyorum bu arada ancak benimkinde backplate yok. Sizler nasıl temizliyorsunuz?
Ekran kartının üstü tamamen toz içinde, şu kısımdan bahsediyorum bu arada ancak benimkinde backplate yok. Sizler nasıl temizliyorsunuz?
Çözüm Tortue 2 Mart 2020 TheNightFuRy dedi: Sarı bez ile nazik bir şekilde silebilirsiniz. Fön makinesi de olabilir aslında. Genişletmek için tıkla... Arka koruma yok demiş, sarı bezi sürdüğü an tüyler devrelere yapışır ayrıca direnç gibi minik devreleri koparma şansı yüksek. Fön makinesi çok mantıklı.
TheNightFuRy dedi: Sarı bez ile nazik bir şekilde silebilirsiniz. Fön makinesi de olabilir aslında. Genişletmek için tıkla... Arka koruma yok demiş, sarı bezi sürdüğü an tüyler devrelere yapışır ayrıca direnç gibi minik devreleri koparma şansı yüksek. Fön makinesi çok mantıklı.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 2 Mart 2020 #11 Kaliteli resim fırçası iş yapıyor. Yıllardır kullanırım, hiç sorun yaşamadım. Artı 0 Eksi
Beyaz_ Centipat Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1 3 Mart 2020 #12 aerolona dedi: Eki Görüntüle 508786 Ekran kartının üstü tamamen toz içinde, şu kısımdan bahsediyorum bu arada ancak benimkinde backplate yok. Sizler nasıl temizliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Git nalbura kestirme fırçası iste. Onunla fazla baskı uygulamadan temizle. Artı 0 Eksi
aerolona dedi: Eki Görüntüle 508786 Ekran kartının üstü tamamen toz içinde, şu kısımdan bahsediyorum bu arada ancak benimkinde backplate yok. Sizler nasıl temizliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Git nalbura kestirme fırçası iste. Onunla fazla baskı uygulamadan temizle.
3 304191 Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 4.927 Makaleler 1 Çözümler 7 7 Mart 2020 #13 Fön makinesi kullanıyorum backplate mevcut olduğu halde. Alternatif olarak bir suluboya fırçası da iş görür fakat çok ama çok nazik olun. Artı 0 Eksi
Fön makinesi kullanıyorum backplate mevcut olduğu halde. Alternatif olarak bir suluboya fırçası da iş görür fakat çok ama çok nazik olun.