Ekran kartı uyumluluğunda anakart markası fark eder mi ?

GokayB

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Yalova
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba,
Ben yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum. MSI 970A anakart alacağım ve ekran kartı olarak da GTX 750 Ti alacağım. ASUS Strix hoşuma gitti ekran artında ancak bir sorum olacak. MSI anakarta msi ekran kartı takmak performansı arttırır mı? Ya da msi anakarta asus ekran kartı taksam performans düşüşü olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum peki ya msi gtx 750ti da mı daha iyi overclock yaparım yoksa asus strixte mi acaba?

Şunu merak ediyorum zaten overclock edilmiş bir karta niye tekrar overclock ediyorsunuz? Ben olsam MSI seçerdim benim gözüme daha hoş görünüyor :D.

Technopat'ın videosunda da söylendiği gibi fazladan overclock edebilme şansım var ve etmek istiyorum bu yüzden hangisi daha iyi olur diye sordum bundan normal bir şey var mı ?

Yok sormak istemeniz gayet normal ben sadece merakımdan sordum da:D. Yukarıda da dediğim gibi ben olsam MSI seçerdim ama birçok arkadaş strix soğutma daha iyi diyorlar orasını bilemem.

Tamam cevaplarınız için teşekkür ediyorum yakında alacağım zaman daha düzgün bir konu açar ve tam kararımı veririm.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı