Ekran kartı uzatıcı kablo

pırt 2

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar iyi günler hepinize.
Ben uzay montaj PC toplayacağım ama ekran kartını anakarta monte etmek istemiyorum. Uzatma kablosu tarzı bir şey var mıdır? Ben bulamadım da.

Niçin istemiyorsunuz? Ne zararı var size?

Bir zarari yoktur diye dusunuyorum ben ayri ayri daha guzel olacagini dusundum internette bir fotograf gordum hosuma gitti.
Hocam bu tip kablo alabilirsiniz. Fakat tavsiye etmem.
.
Ne icin tavsiye etmezsiniz birkac yerde 1-2 fps duser diye okudum o yuzden mi?
Yanlış bilmiyorsam "Riser Cable" olarak geçiyorlar.
Diyelim ki uzunlugu yetmedi 2 tanesini uc uca ekleyebilir miyim bir sorun cikar mi?

Bir zarari yoktur diye dusunuyorum ben ayri ayri daha guzel olacagini dusundum internette bir fotograf gordum hosuma gitti.

Ne icin tavsiye etmezsiniz birkac yerde 1-2 fps duser diye okudum o yuzden mi?

Diyelim ki uzunlugu yetmedi 2 tanesini uc uca ekleyebilir miyim bir sorun cikar mi?
Uzatma kablosuyla kasanın disarisina mi koyacaksınız?

Ben dikkatli olunduğu sürece hiçbir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Tam tersi havalandırma konusunda daha rahat bile olur. Sadece estetik olarak güzel göstermek gözüktüğü kadar kolay değil uzay montaj sistemlerini. Yine de denemeni öneririm güzel bir hobi. Mezun olayım kesinlikle ben de girişeceğim bu tarz işlere. Ayrıca soğutmayı da istediğin gibi ayarlayabilirsin kasa sınırlarına bağlı değilsin.

Ben dikkatli olunduğu sürece hiçbir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Tam tersi havalandırma konusunda daha rahat bile olur. Sadece estetik olarak güzel göstermek gözüktüğü kadar kolay değil uzay montaj sistemlerini. Yine de denemeni öneririm güzel bir hobi. Mezun olayım kesinlikle ben de girişeceğim bu tarz işlere. Ayrıca soğutmayı da istediğin gibi ayarlayabilirsin kasa sınırlarına bağlı değilsin.
En kotu ustune bi pvc kestiririm 3-4 tane fan takarim. Peki uc uca iki tane bu kablolardan baglarsak bir sorun olur mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı