Ekran kartı ve işlemci sıcaklığını gösteren ekran nereden bulunur?

Zamanım var zamanla ile sorunum yokta insan istiyor işte hemen gelsin montajlayıp oturup izlemek
Ben de çok isteyerek aldım, soğutma filanla boğuştum bir aralar. Sonra geldi alet. 30 sn izledim, bitti.. Yani çok da izlenmiyor, hikaye sarmıyor. Kasmayın kendinizi

Ben de çok isteyerek aldım, soğutma filanla boğuştum bir aralar. Sonra geldi alet. 30 sn izledim, bitti. Yani çok da izlenmiyor, hikaye sarmıyor. Kasmayın kendinizi

Anladım doğru diyorsunuz işte ama çok istediğim bir şey ondan belki ve ürün elime ulaştığından da bana kurulumuna yardımcı olur musunuz?

Anladım doğru diyorsunuz işte ama çok istediğim bir şey ondan belki ve ürün elime ulaştığından da bana kurulumuna yardımcı olur musunuz?
Çok basit zaten, Linki var, programı indiriyorsun çalışınca ekranı seçiyorsun bitiyor. Bir sıkıntı olursa ve ben de bir şekilde cezalı olmazsam, ne demek..

Çok basit zaten, linki var, programı indiriyorsun çalışınca ekranı seçiyorsun bitiyor. Bir sıkıntı olursa ve ben de bir şekilde cezalı olmazsam, ne demek.

Tamamdır. Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…