Ekran kartı ve kasa önerisi

Jesus Breeki

Centipat
Iyi gunler 5000TL civari bir fiyata bilgisayar toplamaya calisiyorum her şey tamam ama ekran kartindan pek emin degilim sistem su sekilde:

Sapphire Pulse AMD Radeon RX570 GPU.
Gigabyte A320-S2H 3200MHz anakart.
Kingston HyperX Fury 2x8 GB 3200MHz RAM.
AMD Ryzen 5 2600 CPU.
AOC 21.5' 1ms 75Hz monitör.
MSI Mag Forge 100R kasa.
1TB HDD onemli degil ama yine de yazayim.
SSD'yi sonradan almayi dusunuyorum simdi almaya calisirsam butceyi asar gibi geliyor.

Kasadan da emin degilim varsa onerileriniz onlari da alirim :D.
ekran karti butcem 1000-1500TL.
Kasa butcem 600TL civari cok asmamasi iyi olur.
Cevaplariniz için simdiden tesekkurler.

Iyi gunler 5000TL civari bir fiyata bilgisayar toplamaya calisiyorum her şey tamam ama ekran kartindan pek emin degilim sistem su sekilde:

Sapphire Pulse AMD Radeon RX570 GPU.
Gigabyte A320-S2H 3200MHz anakart.
Kingston HyperX Fury 2x8 GB 3200MHz RAM.
AMD Ryzen 5 2600 CPU.
AOC 21.5' 1ms 75Hz monitör.
MSI Mag Forge 100R kasa.
1TB HDD onemli degil ama yine de yazayim.
SSD'yi sonradan almayi dusunuyorum simdi almaya calisirsam butceyi asar gibi geliyor.

Kasadan da emin degilim varsa onerileriniz onlari da alirim :D.
Ekran karti butcem 1000-1500TL.
Kasa butcem 600TL civari cok asmamasi iyi olur.
Cevaplariniz için simdiden tesekkurler.

Galax veya INNO3D 1650 Super.
Güç kaynağını göremedim. Kasaya dahil mi olacak.

Kasada psu görmeyince psusuz kasa gönderdim. Kasa ucuz olunca artan parayı ekran kartına ekledim. Bütçeni hafif aşıyor. Eğer psu öneriside istersen buyur:

Son düzenleme:
Ekran kartlari guzel ama butceyi asiyor ve ben PSU'yu kasa ile geliyor saniyordum tekrar baktim PSU yokmus bakarim ben bir tane PSU kolay is zaten tesekkurler cevabiniz için.

1650 Super 1300-1400TL'den satılıyordu şimdi 1600 olmuş. Saka gibi🤣
Buyurun o zaman en iyi tercihler.
.

Kasada psu görmeyince psusuz kasa gönderdim. Kasa ucuz olunca artan parayı ekran kartına ekledim. Bütçeni hafif aşıyor. Eğer psu öneriside istersen buyur:

Ekran karti cok pahali onun disinda kasanin fiyati guzel gibi markayi hic duymadim biraz arastirayim tesekkurler cevabin icin.

Ekran karti cok pahali onun disinda kasanin fiyati guzel gibi markayi hic duymadim biraz arastirayim tesekkurler cevabin icin.
Kullananlar malzemesi kotu diyor ben bu kasayi guzel buldum yorumlarinizi alabilirim bu da olmazsa ayni kasa ile devam ederim Aerocool Aero One Frost RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
1650 Super 1300-1400TL'den satılıyordu şimdi 1600 olmuş. Saka gibi🤣
Buyurun o zaman en iyi tercihler.
.
Ekran karti guzelmis ama attigin kasa 800 kusur xD

Kasayı bende aldım daha 2 gün oldu alalı. Daha PC yi toplamadım hava akışının nasıl olduğunu bilmiyorum. Ekran kartı pahalı olabilir, ama PC yi bir kere topla toplarken de kaliteli şeyler al sonradan keşke deme derim.
Bu arada gaming gecesinden haberin yoksa bugüne özel indirim olacak. Belki orda istediğin bir parça daha uygun fiyata gelir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı