Ekran kartı ve PSU değişimi sonrası Kernel Power hatası

sonert26

Kilopat
Arkadaşlar selamlar. Geçen hafta Palit RTX5070TI Gamingpro-S 16GB 256BIT Gddr7 Ekran Kartı ve High Power Performance ATX 3.1 850W 80+ GOLD PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı satın aldım. Sorunsuz bir şekilde taktım ancak ara ara Kernel Power 41 hatası alıyorum. Başta NVIDIA sürücüsünden dolayı olacağını düşündüm (çünkü restart sonrası NVIDIA hata ve çökme verilerini aktif etmemi öneriyordu) ve formatladım. 2 gün düzgün gidiyordu. Sonrasında Sunshine isimli programı kurarken tekrar yapmaya başladı. Programı sildim ancak halen devam ediyor. Oyunda ya da masaüstünde olması fark etmiyor. Yazılımsal mı yoksa donanımsal mıdır anlamamın bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam belki alakasız olabilir ama, bizimde ofisteki bilgisayarda aynı hatayı alıyorduk. Bilgisayar uzun süre uyku modunda kalınca HDD uykuya geçiyor ve tekrar açmak istediğimizde açılmıyordu. Sistem günlüğünden baktığımda sizde çıkan hatayı gördüm. Aklıma HDD geldi ve uyku modunu kapattım şuan sorun yaşamıyoruz. Kullandığınız HDD sıkıntılı olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…